reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
A pomijając rozmiary to która kobieta w 9 m-cu ciązy ma 85 cm w pasie??? Chyba tylko mrówka...

Elpis a nie było napisane na metce - made in China?? ;D chińska rozmiarówka jest zdecydowanie zaniżona więc moze to szytę na chinki było ;D nic innego mi nie przychodzi do głowy... ;) no chyba, że to facet wymyślił i uszył...

Faktycznie rozmiary bywają rózne..jakis miesiac temu kupilam spodnie jeansowe ciazowe XS-czyli najmniejszy.I szczerze mówiac ciągle do nich dorosnąc nie moge...wlasciwie..to jak je zakladam to musze je w rekach nosic:)i chyba nigdy nie beda na mnie dobre...nie chce sobie nawet wyobrazac jak wyglada rozmiar M...lub L...to zapewne projektowal ktos z cyrku..i pomyslil z rozmiarowkami sloni:) :laugh:

To mi ulżyło, że nie tylko ja tyle przytyłam :laugh: . A z tymi ciuchami ciążowymi to istny koszmar. Z racji, że mam w maju i w czerwcu większe imprezki chodzę i szukam czegoś powiedzmy eleganckiego no i dzisiaj ( ups wczoraj znaczy się :D ) znalazłam fajny komplecik w rozmiarze M- góra jak ulał ale dupsko (przepraszam) mi nie wlazło( a L-ki już nie mieli :( ), i też mało się nie poryczałam po uprzednim napadzie złości przechodzącej we wściekłość. :mad:

Ale po porodzie znowu będziemy takie laseczki- zobaczycie :)

biznes02.gif

ja też wczoraj załapałam doła żadna moja koszulka na mnie nie pasuje! musiałam iść na zakupy
w koszulce mojego D! ja juz chcę chodzić w fajnych bluzeczkach

ja przybrałam 12 kilo ,ale wczoraj lekarz oglądał przez usg ile mam wód płodowych to stwierdził że duża część u mnie to wody ,mam ich już masę ,choć i tak po porodzie będe dalej należeć do tych puszystych .Ale zapowiedziałam mężulkowi że zaraz po porodzie biorę się za ostre odchudzanie (nie będe karmić piersią ,poniewaz biore leki które nie pozwalają na karmienie ) .Ja też mam problem z ubraniami i muszę zamawiać przez bonprix ,przynajmniej przez to mogę się gdzieś ruszyć bo inaczej byłaby bieda.Ale zazdroszczę dziewczynom które chodzą w typowo ciążowych ubraniach i nieraz łezka się zakręci ale cóż jak się jest wielkim babskiem (a w duszy jestem krucha)to trzeba się z tym pogodzić

Wiolciu, nie ważne jest ile ważymy, ważne, że jesteśmy szczęśliwe a przecież jesteśmy. To, że firmy produkujące ciuszki ciążowe mają nas w nosie to ich problem bo mają mniejszy zarobek i tyle. nie zawracaj sobie głowy bzdurami. Za 2-2,5 miesiąca będziemy mieć już nasze dzieciątka na rączkach a wtedy ubrania ciążowe nie będą nam potrzebne.
Duuuuża buzia dla Wszystkich:)

reklama
Do góry