reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Aaaa Kropek, przeciez ja widzialam juz te fotki, ale kompletnie mi z głowy wyleciało! Skoro Ty masz i chwalisz, to chyba warty zakupu bez oglądania. Tylko nie wiem czy ten kolor SL4 (ten ktory ja wybralam) nie za jasny, bo przez internet ciezko stwierdzic jak wyglada na zywo. A Ty pamietasz jaki jest Twoj? Mi sie wydaje, ze troszke ciemniejszy, tez sie nad nim zastanawiałam...

A ja Wam pokazywałam jaki w końcu mam? łooo taki :)
Zdjęcia nie moje afkors.

Załączniki

• 1447768863015.jpg
    1447768863015.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 138
  • 1447768872603.jpg
    1447768872603.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 153
  • 1447768886365.jpg
    1447768886365.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 122
Quinny tez sa fajne, ale juz duzo drozsze, ciekawa jestem czy naprawde takie dobre czy tylko za firme sie dopłaca? Ja sie napaliłam na ten biały stelaz i nie chce innego ;-)

Beemik są dobre. Miałam przy córce i bardzo go lubię.
Ten co mam to stary model, bratowa naszukała się go dla mnie.
Najnowsze modele są na białym stelażu; ) :)

Niania mi się nie przyda bo mam małe mieszkanie ale mąż chce kupić monitor oddechu. Znalazłam właśnie super zestaw Tommee Tipee i jest tam monitor oddechu i niania w zestawie... i chyba to kupię, niania niech leży jak coś

reklama
Moja kumpela kupiła kamerke że w telefonie widziała i słuchać mogła i mówić do dziecka fajna sprawa bo jak wyjechaliśmy na weekend a syn miał ok 8 miesięcy to siedziała z nami przy ogniuchu i zaglądała na niego

Do góry