reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Mam 2 misie 50 i 56 i gruby kombinezon 56 cm
Carolajna32
Tak. To polecają. Ja kupię ale mam też dużo gazików nasączonych już, sobie kupuję do zastrzyków.
Carolajna32
moj bedzie mial wiekszy ,no chyba sie nie utopi
Nowa wszystko zależy od dziecka. Ja już pisałam kilkukrotnie, że moja córka maleńka była, ja mała, mąż też (a wszyscy jesteśmy wysocy teraz). Danielek narazie w normie więc nie kupuję większego. A jeszcze biorąc pod uwagę, że dziecko nie jest wyprostowane tylko podkurczone to tym bardziej. Ale to moja teza
Carolajna32
Oilatum ja bym nie kupiła, moje prywatne zdanie. Po co emolienty na wejście? Lepiej coś delikatnego.
Krem na odparzenia to Nivea ok jak dla mnie ale nie Sudocrem.
Krem na odparzenia to Nivea ok jak dla mnie ale nie Sudocrem.
reklama
Carolajna32
Ja kupuję Mustela i Klorane ale to z droższych. Wydaje się, że Rossmann ma niezłe o ile dobrze widziałam.
Wystarczy mydełko albo delikatny płyn do mycia z szamponem, taki 2 w 1. Do tego krem do ciała czy balsam albo oliwka. Krem na wyjście na dwór, na twarz. Na odparzenia. Reszta to już wg uznania, ja mam trochę ale to co mam sprawdzone i to co lubię.
Oczywiście mokre chustki lub waciki z wodą
Wystarczy mydełko albo delikatny płyn do mycia z szamponem, taki 2 w 1. Do tego krem do ciała czy balsam albo oliwka. Krem na wyjście na dwór, na twarz. Na odparzenia. Reszta to już wg uznania, ja mam trochę ale to co mam sprawdzone i to co lubię.
Oczywiście mokre chustki lub waciki z wodą