reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Bettina śliczne łóżeczko u nas jeszcze złożone

Bemik śliczne a zwłaszcza pajace gdzie kupiłaś?

Bozienka sper ta wannienka

Carolajna ja używałam albo na ławie albo na podłodze. Moja przyjaciółka kąpała w brodziku prawie odpoczątku i rewelacja tylko miała głębszy

reklama
Jest i wózek :-) Kolor pierwotnie miał być inny no ale rodziców jest dwoje i to co podobało się mi niekoniecznie podobało się TŻ ;-) Cieszę się ogromnie, że już ten zakup za mną.
Jak na takie wózki jest bardzo lekki, zwrotny, dobrze się jeździ i jestem pod wrażeniem jak leciutko podjeżdżał pod krawężnik, mam nadzieję, że w praktyce też się sprawdzi. I że w miarę sprawnie uda mi się go wciągać codziennie na drugie piętro. :tak:
b8231ec44cd0a734med.jpg

Camarelo carera

Zostały mi do zakupu wszelkie środki kosmetyczne i higieniczne, wanienka, prześcieradła i rzeczy dla mnie do porodu. Ufff. Widać koniec tego zakupowego szaleństwa :-D

Kupiliśmy wózek 2w1 i fotelik dodatkowo innej firmy, Nanio czy jakoś tak z adapterami i wyszło niecałe 1700. Chciałam się zamknąć w 1500 no ale fotelik wyszedł więcej, bo jak się brało tej firmy co wózek to wychodziło niecałe 1500 właśnie.
Zależało mi aby był jak najlżejszy. Jeździłam w sklepie różnymi wózkami i 1,5 kg na prawdę jest odczuwalne

Bettina super wózek

A ja mam wózek 3w1 i fotelik nie ma isofixu a w aucie mam (czego nawet niewiedziałam) i zastanawiam się czy niedokupić bazy do tego ale to musze kupić tej samej firmy co fotelik? Czy to jakoś uniwersalne?

reklama
Do góry