reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

ogladam sobie wasze wozki i sa sliczne! mychcemy wozek retro .tylko mam pytanie jakie sa u was wysokosci wozka ten co ja chce to wysokosc calkowita wynosi 124 cm do raczki 104.mam 165cm wzrostu i niwe wim czty nie bedzie za wysoki.maz ma 2m wiec jest mu na reke wysoki wozek:-)

reklama
NowaNatka aż poszłam swój zmierzyć bo wzrostowo u nas układa się podobnie.
Do górnego brzegu gondoli jest 88cm i gondola jest osadzona dosyć wysoko, dla mnie akurat a TŻ to wiadomo, że musi się schylić trochę. ;-) Rączka max wysokość to 110 cm a ja ustawiam sobie na ok 94 i jest mi wygodnie.
Przy wysokiej osobie ważne jest to, że musi się przejść z odpowiednio ustawioną rączką żeby nie okazało się, że zawadza nogami o dół wózka, np kosz.

no na to wyglada ze od kol az do czubka gondoli bo sie wglebilam w temati takie wymiary sa. i tak dziekuje za porade ;-)

To nasza garderoba na start, póki co nie zamierzam więcej kupować.
14f24be08692bac2med.jpg

Dziewczyny, co kupiłyście Maluchom na wyjście ze szpitala? Mam na myśli wierzchni ciuszek, do fotelika. Kombinezon zimowy? Śpiworek? Coś innego? No i jaki rozmiar?

reklama
Betula ja mam śpiworek do fotelika a małego zamierzam włożyć w kombinezon ale z tych cieńszych, z misiem. Chyba, że będzie nie wiadomo jak zimno to gruby kombinezon.

Do góry