reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzieki ❤️ a Ty nie myslalas, zeby jeszcze sprobowac jak jest to dofinansowanie?
Nieeee, to nie na moje siły😔. Jest za dużo przeciw- 40 lat, 10lat starań, 5 stymulacji za mną a z każdą kolejną coraz mniejsza ilość pęcherzyków... Przy ostatniej tylko 4 dojrzałe i podane 2 zarodki w 3 dobie. Muszę patrzeć realnie niestety 😔. Lipa, ale na szczęście udało mi się mieć chociaż jedno dziecko❤️.
Wiec dalej ci pozytywnie zazdroszczę, rośnij duża 😜

Nieeee, to nie na moje siły😔. Jest za dużo przeciw- 40 lat, 10lat starań, 5 stymulacji za mną a z każdą kolejną coraz mniejsza ilość pęcherzyków... Przy ostatniej tylko 4 dojrzałe i podane 2 zarodki w 3 dobie. Muszę patrzeć realnie niestety 😔. Lipa, ale na szczęście udało mi się mieć chociaż jedno dziecko❤️.
Wiec dalej ci pozytywnie zazdroszczę, rośnij duża 😜
Rozumiem 😞 ja pewnie jakbym juz nie miala zarodkow to tez bym nie probowala.
Dokladnie. Wazne, ze masz synka ❤️
Oj tak, brzucha juz sie doczekac nie moge 😅😍
Gorzej, ze teraz czesto puszcza mi się krew z nosa :/ nie mialam tego poprzednio

Rozumiem 😞 ja pewnie jakbym juz nie miala zarodkow to tez bym nie probowala.
Dokladnie. Wazne, ze masz synka ❤️
Oj tak, brzucha juz sie doczekac nie moge 😅😍
Gorzej, ze teraz czesto puszcza mi się krew z nosa :/ nie mialam tego poprzednio
gratulacje! Fajowa różnica wieku, wg mnie najlepsza :D
A co do krwawień z nosa to norma. Ja w obu ciążach krwawiłam często i moja gin mówiła że to dlatego że teraz cała jestem bardziej ukrwiona i że to nic niepokojącego.

gratulacje! Fajowa różnica wieku, wg mnie najlepsza :D
A co do krwawień z nosa to norma. Ja w obu ciążach krwawiłam często i moja gin mówiła że to dlatego że teraz cała jestem bardziej ukrwiona i że to nic niepokojącego.
Dzieki ☺️
To nie będę sie tym tak stresowac. W poprzedniej nie mialam ale pewnie ciaza ciazy nie rowna.
W tej za to mnie bardziej mdli 🤢

Dzień dobry. Ktoś mnie jeszcze pamieta 🤪? zachciało nam się rodzeństwa:) był transfer ostatniej szansy, mieliśmy 2 zarodki, ale jeden się źle rozmrozil:/, więc podany był drugi 5.2.2 z 6 doby. Dziś beta 12... :D . Także czekam na rozwój wypadków, pozdrowionka!
OMG!!!
tez taki mamy zamrozony i nie pokladalam w nim nadziei a tu prosze!
Jeju trzymam mocno kciuki!!!

reklama
Do góry