Pamiętam cię, super, gratulujęHej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
teraz wrocilismy po rodzenstwo i dzis okazalo sie, ze mamy serduszko
![]()
termin mamy na 26.07.25
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam cię, super, gratulujęHej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
![]()
termin mamy na 26.07.25
![]()
DziekiPamiętam cię, super, gratuluję. Pozytywnie zazdraszczam
![]()
Nieeee, to nie na moje siłyDziekia Ty nie myslalas, zeby jeszcze sprobowac jak jest to dofinansowanie?
RozumiemNieeee, to nie na moje siły. Jest za dużo przeciw- 40 lat, 10lat starań, 5 stymulacji za mną a z każdą kolejną coraz mniejsza ilość pęcherzyków... Przy ostatniej tylko 4 dojrzałe i podane 2 zarodki w 3 dobie. Muszę patrzeć realnie niestety
. Lipa, ale na szczęście udało mi się mieć chociaż jedno dziecko
.
Wiec dalej ci pozytywnie zazdroszczę, rośnij duża![]()
gratulacje! Fajowa różnica wieku, wg mnie najlepszaRozumiemja pewnie jakbym juz nie miala zarodkow to tez bym nie probowala.
Dokladnie. Wazne, ze masz synka
Oj tak, brzucha juz sie doczekac nie moge
Gorzej, ze teraz czesto puszcza mi się krew z nosa :/ nie mialam tego poprzednio
Dziekigratulacje! Fajowa różnica wieku, wg mnie najlepsza
A co do krwawień z nosa to norma. Ja w obu ciążach krwawiłam często i moja gin mówiła że to dlatego że teraz cała jestem bardziej ukrwiona i że to nic niepokojącego.
OMG!!!Dzień dobry. Ktoś mnie jeszcze pamieta? zachciało nam się rodzeństwa
był transfer ostatniej szansy, mieliśmy 2 zarodki, ale jeden się źle rozmrozil:/, więc podany był drugi 5.2.2 z 6 doby. Dziś beta 12...
. Także czekam na rozwój wypadków, pozdrowionka!
Gratulacje!!Hej dziewczynypewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
![]()
termin mamy na 26.07.25
![]()
No cos TyDzień dobry. Ktoś mnie jeszcze pamieta? zachciało nam się rodzeństwa
był transfer ostatniej szansy, mieliśmy 2 zarodki, ale jeden się źle rozmrozil:/, więc podany był drugi 5.2.2 z 6 doby. Dziś beta 12...
. Także czekam na rozwój wypadków, pozdrowionka!