reklama
No weeeezHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bijewczoraj miałam zabieg
. Ściskam mocno
![]()

Przytulam mocno

No niestetyNo weeeez. Kurde, przykro mi bardzo
. Poje.bane to życie
.
Przytulam mocno![]()

No pewnie, musisz dojsc do siebieNo niestetymamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty
jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum

To ile masz jeszcze sniezynek?
Kajtek taaak, gaduła z niego że szok. Ale jeszcze jest dużo słów których nie można zrozumieć bo mówi niewyraźnie i po swojemu.
A Werka jak tam? Poka ją
Ja też nie mam aplikacji

nieagatka
Fanka BB :)
bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie KochanaHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bijewczoraj miałam zabieg
. Ściskam mocno
![]()

nieagatka
po prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.No niestetymamy jeszcze mrozaki ale to mózg musi mi odparować . Jak tam Kajtuś ! Pewnie klepie jak najęty
jak mam zrobić żeby mieć aplikacje zmieniłam tel i niby się zalogowałam ale muszę przez przeglądarkę wchodzić w forum
Właśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięciapo prostu zainstaluj apke i dodaj uzytkownika i haslo. Ja od lat uzywaln tylko apki, mega wygodne.

bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie co czujesz… Trzymaj sie Kochanamasz dla kogo
![]()

nieagatka
Zielona ilonka nazywa sie ForumBabyBoomWłaśnie nie mogę znaleźć nigdzie tej aplikacji do ściągnięcia![]()
reklama
Orchidea33
Hej dziewczyny
pewnie niewiele z Was mnie pamieta, ale w 10.2022 urodzilam synka z in vitro
teraz wrocilismy po rodzenstwo i dzis okazalo sie, ze mamy serduszko
termin mamy na 26.07.25