No widać, że taka dieta mu służy . Pamiętam, że kiedy wklejalas twoje zdjęcie z mężem, i powiem ci że nie wiem do kogo Wiktor podobny. Twoi rodzice co mówią?no już ma 4 lata - zaczął szkołe (polskie przedszkole) i radzi sobie całkiem dobrze mimo że same niderlandzkie dzieci i wychowawczynie. Ale mają wspaniałe podejście i Wiktor bardzo je lubi.
Nie wiem na czym on rośnie bo wciąż nie jada obiadów tak jakbym tego chciała, żyje na owocach i chlebie
reklama
Powiem Ci ze z jednej strony jest latwiej a zdr7giej gorzej.Miska jest charakterna i uparte.Jak sobie cos namysli to nie przekonasz i machasz reka jesli sprawa blaha.Jesli cos powaznego to ja jestem tym zlym policjantem.Ale i tak Misia kocha mnie najbardziej na swiecie-tak sobie wlasnie mowimyZ 1,5 roku temu inaczej śpiewałaś. A tak na serio, to powiem ci, że ja tez wolę jak Dżony jest większy i rozumniejszy. Jak był mały był strasznie wymagający i wiecznie brzeczący; ciezko go bylo czymkolwiek zadowolić
Artemida90
Fanka BB :)
do mnie jak byłam mała - to jaNo widać, że taka dieta mu służy . Pamiętam, że kiedy wklejalas twoje zdjęcie z mężem, i powiem ci że nie wiem do kogo Wiktor podobny. Twoi rodzice co mówią?
Załączniki
Caly Tydo mnie jak byłam mała - to ja
Artemida90
nie mam zdjęć jak mąż były mały tylko jak już był starszy więc porównać ciężko, ale tak teraz ciężko sprawdzić do kogo podobny, zmieniliśmy się mocno z wyglądu fizycznegoCaly Ty
Wow, ale podobieństwodo mnie jak byłam mała - to ja
Kochana tule mocno.Bardzo mi przykroHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bije wczoraj miałam zabieg . Ściskam mocno
Dziękuję pięknie Ściskam najmocniej buziaki dla MisiKochana tule mocno.Bardzo mi przykro
reklama
Jaskolcia
Przykro miHej Dziewczynki u nas już piękny sen się skończył . Pierwsze prenatalne i wiadomość serduszko nie bije wczoraj miałam zabieg . Ściskam mocno