reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

no już ma 4 lata - zaczął szkołe (polskie przedszkole) i radzi sobie całkiem dobrze mimo że same niderlandzkie dzieci i wychowawczynie. Ale mają wspaniałe podejście i Wiktor bardzo je lubi.
Nie wiem na czym on rośnie bo wciąż nie jada obiadów tak jakbym tego chciała, żyje na owocach i chlebie 😂😂
No widać, że taka dieta mu służy 😜. Pamiętam, że kiedy wklejalas twoje zdjęcie z mężem, i powiem ci że nie wiem do kogo Wiktor podobny🤔. Twoi rodzice co mówią?

reklama
Z 1,5 roku temu inaczej śpiewałaś🤣. A tak na serio, to powiem ci, że ja tez wolę jak Dżony jest większy i rozumniejszy. Jak był mały był strasznie wymagający i wiecznie brzeczący; ciezko go bylo czymkolwiek zadowolić 😅
Powiem Ci ze z jednej strony jest latwiej a zdr7giej gorzej.Miska jest charakterna i uparte.Jak sobie cos namysli to nie przekonasz i machasz reka jesli sprawa blaha.Jesli cos powaznego to ja jestem tym zlym policjantem.Ale i tak Misia kocha mnie najbardziej na swiecie-tak sobie wlasnie mowimy😄

No widać, że taka dieta mu służy 😜. Pamiętam, że kiedy wklejalas twoje zdjęcie z mężem, i powiem ci że nie wiem do kogo Wiktor podobny🤔. Twoi rodzice co mówią?
do mnie jak byłam mała - to ja

Załączniki

• IMG_1116.jpeg
    IMG_1116.jpeg
    79,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry