reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas w żłobku jest zero dzieci, serio. Panuje wirus rsv i może u ciebie to jest to? Można niby kupić w aptece szyklbki test żeby sprawdzić. Panuje jeszcze zapalenie spojówek i kilka dzieci ma zapalenie płuc. Jakas totalna masakra😱.
Kajtek w tym tygodniu też w domu bo soe smarkał i kaszlał. Ciekawe czy też nie ma tego rsv, bo objawy soe zgadzają🤔. Nie było u nas w aptece testu więc nie mam jak sprawdzić. Lekarz przepisał mu antybiotyk bo kaszel się nasilał i zwykle syropy nie pomagały. Jest trochę lepiej ale to dopiero 2 dni brania leku
lekarka nam ostatnio robila. Nie mial tego rsv. Teraz bylam u innej a ona twierdzi ze jakas bakteria w nosie i dala krople z antybiotykiem. A kaszel, ze od kataru.

reklama
Może być prawie 10 miesięcy i zero zęba. Na katar nic nie pomaga. Smaruje mu dodatkowo zęby, bo mi szkoda chłopaka i podaje nurofen.
chociaż Jaka pytałam pediatry mówiła że nie ma czegoś takiego jak gorączka i katar na zęby tylko często się to zbiega w czasie z infekcja🤣
No ciekawa teoria🤔. Lekarzem nie jestem ale to dziwne ze prawie każde ząbkujące dziecko ma katar i podniesiona temperaturę... I to taki zbieg okoliczności?

U nas w żłobku jest zero dzieci, serio. Panuje wirus rsv i może u ciebie to jest to? Można niby kupić w aptece szyklbki test żeby sprawdzić. Panuje jeszcze zapalenie spojówek i kilka dzieci ma zapalenie płuc. Jakas totalna masakra😱.
Kajtek w tym tygodniu też w domu bo soe smarkał i kaszlał. Ciekawe czy też nie ma tego rsv, bo objawy soe zgadzają🤔. Nie było u nas w aptece testu więc nie mam jak sprawdzić. Lekarz przepisał mu antybiotyk bo kaszel się nasilał i zwykle syropy nie pomagały. Jest trochę lepiej ale to dopiero 2 dni brania leku
u nas grypa. Mlodsza dzis z goraczka i kaszlem. A zakladam, ze grypa, bo 2 dzieci z klasy wczoraj dalo pozytywny test podobno. Jutro pediatra, w swieta pewnie polegne ja. Bosko 🤦🏻‍♀️

wspolczuje pediatry. Serio. Znam takich. Zapeowadzilbym im moje wyjace z bolu dziecko, goraczkujace, lecace z bolu z rak. Jedyne co pomoglo to kropelki o sile takich, ktore daje sie na kamienie nerwkowe. Tak zabkowala swoje czworki moja corka. Dzieki Bogu na pogotowiu w szpitalu nie mieli takich teori, ze nie boli, albo nie daje goraczki.
Jeśli się nie poprawi to w weekand zamówię wizytę domową. Nie chce jeździć po przychodniach nocnych bo podobno jest jakiś pogrom wirusów .
Dajcie mu nurofen i camilie na ząbkowanie po tym czuję się lepiej ale przegrywamy walkę z katarem bo nie idzie mu lepszemu.
Ile może trwać taki katar ??

Rsv to straszne gowno..koleżanka ostatnio z synkiem 10 miesięcy leżała dwa tygodnie w szpitalu, nie mogli wyleczyć., mały wpół żywy.

Jeśli się nie poprawi to w weekand zamówię wizytę domową. Nie chce jeździć po przychodniach nocnych bo podobno jest jakiś pogrom wirusów .
Dajcie mu nurofen i camilie na ząbkowanie po tym czuję się lepiej ale przegrywamy walkę z katarem bo nie idzie mu lepszemu.
Ile może trwać taki katar ??
jesli to od zebow to tego nie da sie wyleczyc, on sam sie pojawia i znika. I moze niestety trwac… Jesli to tylko katar, to nie ma sensu go po lekarzach ciagac… Obserwuj po prostu.

reklama
u nas grypa. Mlodsza dzis z goraczka i kaszlem. A zakladam, ze grypa, bo 2 dzieci z klasy wczoraj dalo pozytywny test podobno. Jutro pediatra, w swieta pewnie polegne ja. Bosko 🤦🏻‍♀️
Czyli u ciebie też będzie wesoło🙆‍♀️. Trzymam kciuki za zdrowe psychicznie święta 😜😘😘.
Nie chce nic krakać ale Kajtek jest ostatnio taki jakby grzeczniejszy czy cuś🤔. Coś mi tu śmierdzi 🤔
Dziś mi zrobil noski noski... Byłoby super gdyby nie miał kataru😂

Do góry