nieagatka
Fanka BB :)
wynajmujemy sale zabawTo u mnie na weselu bylo 60 osob hehehe a gdzie Ty ich umiescisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wynajmujemy sale zabawTo u mnie na weselu bylo 60 osob hehehe a gdzie Ty ich umiescisz?
lepiej. Zrzutka jest 5€ od osoby i prezent od calej klasyo nieee na tak zwane darmowe to przyjdzie każdy ryjmówię oczywiście o rodzicach kupią pierdole a będą siedzieć jak za miliony
![]()
Ja mam ponad tydzień .. praktycznie od razu po becie mi się pojawiła. Tyle, że ja nie miałam pojęcia, że to zgagaPamietam, ze miałam krótko zgagę w jakimś 8 miesiącu ciąży, i to jedyny raz kiedy w ogóle w życiu poznałam co to zgaga. Nigdy wcześniej i później nie miałam. Współczuje, okropne uczucia palenia w przełyku.
Są tabletki które można w ciąży na zgagę- gaviscon, ale nie wiem czy u Ciebie będą dostępne? Niby pomaga tez mleko, kefir, maślanka, ale nie zawsze.
Ja mam ale nie ma mnie w pl .. dopiero w pierwszej połowie czerwca mogłabym to wysłaćDziewczyny ma ktoś do odsprzedania duphaston i luteinę![]()
Współczuję.Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć. Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia
. Jprdl
Mnie na szczęście ominęłaDziewczyny help .. co na zgagę
Dzisiaj rozmawiam z przyjaciółką i mowię jej, że cały czas mnie gardło piecze. Ile można mieć jakąś infekcje. A ta odrazu, że to zgaga.
Żadnych problemów żołądkowych nie mam, tylko i aż to gardełko. Nie ukrywam, że trochę mnie wkurza![]()
A nie może Ci ktoś pomóc??nie, blisko, doslownie pare ulic. No, ale dom spakowac trzeba. Nie wiem kiefy, bo mala z rak nie schodzi, naprawde chora jest jak juz dawno nie byla. Ja ofkors w dodatku pracuje. Aha i zapomnialam dodac ze za tydz w sobote czyli dzien po tym jak nusimy sie wyniesc mam impre urodzinowa starszej i potwierdzilo mi obecnosc 23 jprdl dzieci. Plus rodzice to wychodzi mi male wesele
Wiedzialam, ze zaproszenie klasy to ch***wy pomysl![]()
A miało być tak pięknieNo i plany o szopingu poszly sie je...ac
Miska w nocy z goraczka,rano 2 kupy tak rzadkie ze sie z pieluchy wylewalo.Apetytu brak.Niby teraz ok ale w domu zostawilam