nieagatka
Fanka BB :)
wynajmujemy sale zabawTo u mnie na weselu bylo 60 osob hehehe a gdzie Ty ich umiescisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wynajmujemy sale zabawTo u mnie na weselu bylo 60 osob hehehe a gdzie Ty ich umiescisz?
lepiej. Zrzutka jest 5€ od osoby i prezent od calej klasy No nie wychodzisz na tym najlepiej, ale ona sie tak cieszy na to…o nieee na tak zwane darmowe to przyjdzie każdy ryj mówię oczywiście o rodzicach kupią pierdole a będą siedzieć jak za miliony
Ja mam ponad tydzień .. praktycznie od razu po becie mi się pojawiła. Tyle, że ja nie miałam pojęcia, że to zgagaPamietam, ze miałam krótko zgagę w jakimś 8 miesiącu ciąży, i to jedyny raz kiedy w ogóle w życiu poznałam co to zgaga. Nigdy wcześniej i później nie miałam. Współczuje, okropne uczucia palenia w przełyku.
Są tabletki które można w ciąży na zgagę- gaviscon, ale nie wiem czy u Ciebie będą dostępne? Niby pomaga tez mleko, kefir, maślanka, ale nie zawsze.
Ja mam ale nie ma mnie w pl .. dopiero w pierwszej połowie czerwca mogłabym to wysłać . Także raczej nie pomogęDziewczyny ma ktoś do odsprzedania duphaston i luteinę
Współczuję.Hej
Ja zdrowa ale kuwa Kajtek od tego dwutygodniowego kataru, tygodniowego kaszlu dostał na dokładkę zapalenia spojówek bo mu zaczęły oczka lekko ropieć . Był wczoraj i dziś w żłobku a jutro lekarz i ma wolne co najmniej końca tygodnia. Jprdl
Mnie na szczęście ominęłaDziewczyny help .. co na zgagę
Dzisiaj rozmawiam z przyjaciółką i mowię jej, że cały czas mnie gardło piecze. Ile można mieć jakąś infekcje. A ta odrazu, że to zgaga.
Żadnych problemów żołądkowych nie mam, tylko i aż to gardełko. Nie ukrywam, że trochę mnie wkurza
A nie może Ci ktoś pomóc??nie, blisko, doslownie pare ulic. No, ale dom spakowac trzeba. Nie wiem kiefy, bo mala z rak nie schodzi, naprawde chora jest jak juz dawno nie byla. Ja ofkors w dodatku pracuje. Aha i zapomnialam dodac ze za tydz w sobote czyli dzien po tym jak nusimy sie wyniesc mam impre urodzinowa starszej i potwierdzilo mi obecnosc 23 jprdl dzieci. Plus rodzice to wychodzi mi male wesele
Wiedzialam, ze zaproszenie klasy to ch***wy pomysl
A miało być tak pięknie .No i plany o szopingu poszly sie je...ac
Miska w nocy z goraczka,rano 2 kupy tak rzadkie ze sie z pieluchy wylewalo.Apetytu brak.Niby teraz ok ale w domu zostawilam