reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja to pewnie bym.przeyzla, tak jak i odstawienie od piersi jakoś musiałam 🙃 aby tylko ona była.jakos gotowa. Ale nie widzę na razie możliwości zasypiania i spania bez. Aczkolwiek czytałam, jak ktoś mówił, że to właśnie przez smoka dziecko się budziło w nocy... Po odstawieniu spokój.
My mamy starszy problem z zasypianiem ostatnio. Smoczka nigdy nie chciała. Już nie karmię bo sama się odstawiła niedawno. I jest dramat🙄
Może macie jakieś rady? Jak uspac 16 miesięczne dziecko?🙈🙈🙈

reklama
My mamy starszy problem z zasypianiem ostatnio. Smoczka nigdy nie chciała. Już nie karmię bo sama się odstawiła niedawno. I jest dramat🙄
Może macie jakieś rady? Jak uspac 16 miesięczne dziecko?🙈🙈🙈
Nie pomogę bo nigdy nie próbowałam uspać dziecka. U nas jest uśpić dziecko - U nas bywało różnie - czasem sen przychodził szybciej czasem później. Ale ważny jest rytuał no i mleczko. Po mleczku odpływa 😊

Nie pomogę bo nigdy nie próbowałam uspać dziecka. U nas jest uśpić dziecko - U nas bywało różnie - czasem sen przychodził szybciej czasem później. Ale ważny jest rytuał no i mleczko. Po mleczku odpływa 😊
u Was to raczej bwdzie slapen czy cos w tym stylu 🤣🤪 A w Polsce sa regiony, w ktorych idzie sie uspac dziecko. Mimo, ze jezykowo jest to niepoprawne.

Wieczorem jest problem. W ciągu dnia jakoś się udaje. Jeśli jest senna to wystarczy ją przytulić, trochę pobujać na kolanach i śpi. Wieczorem to nie działa🙈
moze ma za dluga, albo za pozno drzemke w dzien i jak chcesz ja polozyc to po prostu nie jest jeszcze senna. Dlatego tyle jej zajmuje…

reklama
Do góry