reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jak wiecie u mnie w domu tragedia - juz nawet nie bede tego opisywac. Spimy po dwie godziny na dobe na zmiane z mezem. Nawet nie mam jak i kiedy jechac na kontrole dzisiaj jeste dokladnie 6 tygodni po cieciu i dostalam normalny okres - nie wiem czy to jest okres, jak to sie odbywa, czy tak moze byc czy to moze oznaczac ze cos sie dzieje? Dodam ze mialam dlugo plamienie po cieciu i w sumie nie dawno sie skonczylo dlatego jestem tak zaniepokojona tym - okresem?
Może to być normalny okres, czasami nawet przy kp tak się dzieje.
A myślami jestem z Tobą cały czas i współczuję...
A teraz szczególnoe jakoś sobie Ciebie wspominam, czekam na wynik testu Covid 😥 ale nie mam złudzeń. Mąż właśnie stracił węch i częściowo smak.

reklama
No i mamy wyniki, pozytywne [emoji26]
Spokojnie. Moja bratowa przeszla w 8mym miesiacu. Wlasnie urodzila w niedziele. Wszytsko ok. Fakt na koncowce musiala.lezec, bo przez kaszel maluch sie bardzo obnizyl i bylo ryzyko porodu przedwczesnego. W szpitalu przeszli rozne testy, za jakis czas wizyta u kardiologa na wszelki wypadek, ale jedt ok.
U Ciebie tez bedzie. Uważaj na Was. Odpoczywaj.

Ja mam dzisiaj wizyte i znowu uslysze ze mnie nie zaszczepi.Caly swiat szczepi a ci sie tu boja,chociaz ja jestem przypadkiem ,ktory powinien byc zaszczepiony..Wiek,cukrzyca... starczy.

Dziewczyny co skutecznego naturalnego na przeziębienie w ciąży? Syn coś przyniósł że szkoły, w weeken miał nawet gorączkę , juz mu przyszło a ja mam katar i gardło teraz zawalone... :(

reklama
Do góry