reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja miałam wszystko dużo szybciej. Wózek w 20tc, pokoik parę miesięcy przed porodem, pranie i prasowanie też. Torbę do porodu ze dwa miesiące przed albo i szybciej. Dzięki temu miałam spokojna końcówkę ciąży. Tak się cieszyłam, bo z tym wielkim brzuchem nie dałabym rady fizycznie. Skarpetki i buty musiał mi mąż ubierać a gdzie ogarnąć wszystko...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A ja dziś zaczynam 29 tc i mam bardzo mało, ale widząc jak dzieciaczki spiesza sie na swiat to chyba podkręcę tempo [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Boze jaka slodka ❤❤❤❤ gratuluje :)

Ja ostatnio kupilam maslo z palmersa na rozstepy w takim plaskim sloiczku i jestem pod wrazeniem bo ciezko rozsmarowac ale na drugi dzien rano to brzuch dalej natluszczony. Polecam sprobowac.

Olejem kokosowym tez czasem smarowalam ale od kiedy kupilam to maslo to tylko to.

Bobisia nie chce Ci nic mowic ale chyba rozowe pozostanie. Mozesz wygotowac ale nie wiem czy pomoze. Ja mam chusteczki do zbierania kolorow w razie gdyby cos farbnelo i nawet dzialaja

Gooossia u nas tez nie wypuszcza bez fotelika. A jak bys miala dziecko przewiezc do domu?

Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Śliczna, gratulacje!!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratujcie! :p Do jednego prania przez przypadek wrzuciłam z białymi bodziakami różową pieluszke... i teraz mam kilka bodziakow w kolorze delikatnego różu :/ Da się coś z tym zrobić? :p
Ostatnio wyprałam tak swoje ciuchy, tylko, że z granatowym prześcieradłem. Wszystko jest ciemne... Wyczytałam, że dobrym sposobem jest nastawienie jeszcze jednego prania z proszkiem do pieczenia. Tylko trzeba go dodać tylko trochę bo się wszystko skurczy. Albo zostaw na noc w misce z woda i octem i rano wypierz od nowa.

Ja ostatnio kupilam maslo z palmersa na rozstepy w takim plaskim sloiczku i jestem pod wrazeniem bo ciezko rozsmarowac ale na drugi dzien rano to brzuch dalej natluszczony. Polecam sprobowac.

Olejem kokosowym tez czasem smarowalam ale od kiedy kupilam to maslo to tylko to.

Bobisia nie chce Ci nic mowic ale chyba rozowe pozostanie. Mozesz wygotowac ale nie wiem czy pomoze. Ja mam chusteczki do zbierania kolorow w razie gdyby cos farbnelo i nawet dzialaja

Gooossia u nas tez nie wypuszcza bez fotelika. A jak bys miala dziecko przewiezc do domu?
Właśnie to masło mam jest super bo tak jak mówisz rano fajny natłuszczony brzuszek, ale i to u mnie nic nie dało. Co do prania to polecam właśnie te chusteczki mi jedna bluzka od różowej metki zabarwiła to mydełko vanish dało radę. Poprostu natarłam ubranko i jeszcze jedno pranie wstawiłam.

reklama
Do góry