reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ja miałam wszystko dużo szybciej. Wózek w 20tc, pokoik parę miesięcy przed porodem, pranie i prasowanie też. Torbę do porodu ze dwa miesiące przed albo i szybciej. Dzięki temu miałam spokojna końcówkę ciąży. Tak się cieszyłam, bo z tym wielkim brzuchem nie dałabym rady fizycznie. Skarpetki i buty musiał mi mąż ubierać a gdzie ogarnąć wszystko...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
A ja dziś zaczynam 29 tc i mam bardzo mało, ale widząc jak dzieciaczki spiesza sie na swiat to chyba podkręcę tempo [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boze jaka slodka ❤❤❤❤ gratulujeDziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
kredka82
Ja ostatnio kupilam maslo z palmersa na rozstepy w takim plaskim sloiczku i jestem pod wrazeniem bo ciezko rozsmarowac ale na drugi dzien rano to brzuch dalej natluszczony. Polecam sprobowac.
Olejem kokosowym tez czasem smarowalam ale od kiedy kupilam to maslo to tylko to.
Bobisia nie chce Ci nic mowic ale chyba rozowe pozostanie. Mozesz wygotowac ale nie wiem czy pomoze. Ja mam chusteczki do zbierania kolorow w razie gdyby cos farbnelo i nawet dzialaja
Gooossia u nas tez nie wypuszcza bez fotelika. A jak bys miala dziecko przewiezc do domu?
Olejem kokosowym tez czasem smarowalam ale od kiedy kupilam to maslo to tylko to.
Bobisia nie chce Ci nic mowic ale chyba rozowe pozostanie. Mozesz wygotowac ale nie wiem czy pomoze. Ja mam chusteczki do zbierania kolorow w razie gdyby cos farbnelo i nawet dzialaja
Gooossia u nas tez nie wypuszcza bez fotelika. A jak bys miala dziecko przewiezc do domu?
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Śliczna, gratulacje!!Dziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
jasani
Ostatnio wyprałam tak swoje ciuchy, tylko, że z granatowym prześcieradłem. Wszystko jest ciemne... Wyczytałam, że dobrym sposobem jest nastawienie jeszcze jednego prania z proszkiem do pieczenia. Tylko trzeba go dodać tylko trochę bo się wszystko skurczy. Albo zostaw na noc w misce z woda i octem i rano wypierz od nowa.Dziewczyny ratujcie! Do jednego prania przez przypadek wrzuciłam z białymi bodziakami różową pieluszke... i teraz mam kilka bodziakow w kolorze delikatnego różu :/ Da się coś z tym zrobić?
Jak sie juz urodziAha, A uważała że po którym tygodniu przestanie zapeszac ?
Agnieś191
Właśnie to masło mam jest super bo tak jak mówisz rano fajny natłuszczony brzuszek, ale i to u mnie nic nie dało. Co do prania to polecam właśnie te chusteczki mi jedna bluzka od różowej metki zabarwiła to mydełko vanish dało radę. Poprostu natarłam ubranko i jeszcze jedno pranie wstawiłam.Ja ostatnio kupilam maslo z palmersa na rozstepy w takim plaskim sloiczku i jestem pod wrazeniem bo ciezko rozsmarowac ale na drugi dzien rano to brzuch dalej natluszczony. Polecam sprobowac.
katharina203
Nie jezeli dojdziesz z dzieckiem na pieszo do domu...Dziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?
reklama
W moim szpitalu był wymógNie jezeli dojdziesz z dzieckiem na pieszo do domu...
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"