Ewunka
Fanka BB :)
A kiedy za mojeDzis bede sie brala za Twoje ale pierwszy bedzie wzor do akceptacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy za mojeDzis bede sie brala za Twoje ale pierwszy bedzie wzor do akceptacji
Super, rośnie Marcelinka [emoji4] Moja ważyła cos koło 1900 a teraz w prawie 36 tyg już 3 kg [emoji33] [emoji6]Cześć dziewczęta u mnie piękny słoneczny dzień. Jestem już po wizycie, Marcelinka waży 1750, a dziś mamy 31t+2d. Ile Wasze maluszki ważyły na tym etapie? Niestety nie ma zdjęć. Ułożona jest główką w dół, ale lekarz mówi, że jeszcze może zrobić fikołka [emoji14] no i znowu przypałętało mi się zapalenie i znowu leki.
Ja zamawialam i było ekspresowo, ale tam jest zbiór różnych wykonawców, więc zależy od kogo zamówisz.Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu M się Amelia podobało i jak była by dziewuszka to miała by takie imię mi się za bardzo nie podobało i poszsliśmy na układ on wybiera imię dla dziewczynki ja dla chłopca i to imię dla chłopca też mu się nie podobało i jest synek i mąż już przyzwyczaił do tego imienia i mówi że nawet już mu sie podobaCzyli może Alicja i Amelka są zbyt podobne...? No w sumie słuszna uwaga, ja też ich nie odróżniałam. Dzięki ;-)
I gdzie byłaś u diabetologa?Właśnie wracam od diabetologa jest Ok. Ładnie sobie z cukrem radzę doktor poleciła mi aplikacje na telefon sweetpregna. Jest darmowa. Na pierwszy rzut oka fajna. Wiec słodkie dziewczyny możecie sobie zajrzeć
U dr Czudijowicz. Bardzo fajna lekarz. Wszystko mi wytłumaczyła kazała jeszcze raz na 2 dni badać Katony w moczu, przepisała mi paski do badania.I gdzie byłaś u diabetologa?
Ooojjj nie znam ale w ZS czy gdzie indziej w mieście,też mam przepisane paski do badania czy jest cukier i ketony w moczu badań tak co 2,3 dni przykładam paseczek pod strumien lub do kubeczka i wkładam na chwilkę i zabarwia się pasek i patrzysz mi przed wczoraj wyszły w rannym niewielka ilość ketonów a to dlatego że zjadłam kolację za mała i czułam już głód ale tak mi się spać chciała że poszłam od razu,a tak odkąd badań tymi paskami to miałam 3 razy tylko ketony niewielkie ilosci.Najlepiej jakby ich w ogóle nie bylo.To dobrze że radzisz sobie z dietka powodzonkaU dr Czudijowicz. Bardzo fajna lekarz. Wszystko mi wytłumaczyła kazała jeszcze raz na 2 dni badać Katony w moczu, przepisała mi paski do badania.
Popieram. Ja bym też dawała różniące się umiona. I takie z siostrą mamy [emoji6]Mi podobają się wszystkie imiona, które wymieniłas. U nas będzie Julia - mąż wybrał Popularne, ale nikt w rodzinie i wśród znajomych nie ma takiego imienia. Dla mnie to było istotne. Gdybym ja wybierała imiona dla bliźniaków, wybrałabym dwa różniące się znacząco żeby nikt nie mylił jedno dziecko z drugim ze względu na podobne imię. Fanką M jak miłość nie jestem, ale był czas, że oglądałam ten serial i do tej pory myli mi się który to Paweł a który Piotrek [emoji14] I tutaj nie chodzi o wygląd, bo łatwo odróżnić jednego od drugiego, tylko o imiona na taką samą literę [emoji14] Najważniejsze żeby Wam podobały się imiona I tym głównie się sugeruj.