reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@walczaca o szczescie a macie już propozycje imion dla księżniczek?
Podoba nam się Alicja i Amelia :-)) Tylko dość często są chyba teraz nadawane te imiona i jeszcze się zastanawiamy. Ja bym chciała coś takiego troszkę mniej spotykanego, ale nie wiem czy coś się zorganizuje. Mi podoba się jeszcze baaaardzo Blanka, Zuzia, Julia i Zosia ale mój mąż coś nie jest do nich przekonany :p
A może ktoś chce pomóc? Jakieś pomysły? :-)

reklama
Podoba nam się Alicja i Amelia :-)) Tylko dość często są chyba teraz nadawane te imiona i jeszcze się zastanawiamy. Ja bym chciała coś takiego troszkę mniej spotykanego, ale nie wiem czy coś się zorganizuje. Mi podoba się jeszcze baaaardzo Blanka, Zuzia, Julia i Zosia ale mój mąż coś nie jest do nich przekonany :p
Mi podobają się wszystkie imiona, które wymieniłas. U nas będzie Julia - mąż wybrał :D Popularne, ale nikt w rodzinie i wśród znajomych nie ma takiego imienia. Dla mnie to było istotne. Gdybym ja wybierała imiona dla bliźniaków, wybrałabym dwa różniące się znacząco żeby nikt nie mylił jedno dziecko z drugim ze względu na podobne imię. Fanką M jak miłość nie jestem, ale był czas, że oglądałam ten serial i do tej pory myli mi się który to Paweł a który Piotrek :p I tutaj nie chodzi o wygląd, bo łatwo odróżnić jednego od drugiego, tylko o imiona na taką samą literę :p Najważniejsze żeby Wam podobały się imiona :) I tym głównie się sugeruj.

Mi się zawsze podobała Hania, Adrianna, Lilianna no i Blanka. U nas została Bianka ze względu na bardziej międzynarodowy wydźwięk.

Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się podobało jeszcze Jagoda i Adrianna ;)

Mi podobają się wszystkie imiona, które wymieniłas. U nas będzie Julia - mąż wybrał :D Popularne, ale nikt w rodzinie i wśród znajomych nie ma takiego imienia. Dla mnie to było istotne. Gdybym ja wybierała imiona dla bliźniaków, wybrałabym dwa różniące się znacząco żeby nikt nie mylił jedno dziecko z drugim ze względu na podobne imię. Fanką M jak miłość nie jestem, ale był czas, że oglądałam ten serial i do tej pory myli mi się który to Paweł a który Piotrek :p I tutaj nie chodzi o wygląd, bo łatwo odróżnić jednego od drugiego, tylko o imiona na taką samą literę :p Najważniejsze żeby Wam podobały się imiona :) I tym głównie się sugeruj.
Czyli może Alicja i Amelka są zbyt podobne...? No w sumie słuszna uwaga, ja też ich nie odróżniałam. Dzięki ;-)

Czyli może Alicja i Amelka są zbyt podobne...? No w sumie słuszna uwaga, ja też ich nie odróżniałam. Dzięki ;-)
W sumie imiona są różne, ale u dwóch siostrzyczek może mogą ludzie mylić. Chyba że tylko ja tak mam z tym Pawłem i Piotrkiem z M jak miłość :p Jak pisałam wcześniej najważniejsze żeby Wam się podobały.

Dla mnie tez zbyt podobne... najlepiej krotkie i na inne litery[emoji6] no i ja np bralam pod uwage miedzynarodowosc imienia bo nie wiadomo gdzie dziecko bedzie pracowac ani mieszkac wiec majac typowo polskie imie zawsze beda je koslawo wymawiac

Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Ale tam sprzedają różni ludzie.
Ja kiedyś cos do ślubu zamawiałam i nie mialam żadnych problemów. Skontaktuj sie ze sprzedającym jeśli cos Ci niepokoi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale tam sprzedają różni ludzie.
Ja kiedyś cos do ślubu zamawiałam i nie mialam żadnych problemów. Skontaktuj sie ze sprzedającym jeśli cos Ci niepokoi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No jeszcze poczekam, jak nic sie nie zmieni to napisze [emoji4] pierwszy raz zamawiam przez ta strone moze bedzie ok.

Do góry