reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nam uratował życie bobotic forte

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamawiałam na chrzest taki zestaw dla przyjaciółki i przyszło bez problemu .Może kontaktuj się bezpośrednio z producentem bo oni są pośrednikami .

Czyli może Alicja i Amelka są zbyt podobne...? No w sumie słuszna uwaga, ja też ich nie odróżniałam. Dzięki ;-)
Amelka piękne imię . Miałam tak dać coreczce ale siostra dała swojej . Później jak byłam w cp to miałabyc lenka ale teraz wybraliśmy całkiem inne i niektórym się nie podoba Matylda. A ja czuje ze będzie świetnie pasować . Szczególnie po moim trudnym początki ciąży i krwotokach wiem że imię adekwatne do znaczenia :)
Mi się podobają jeszcze Bianka , Blanka, Nadia , Jadzia, Anastazja.

Z
Dziewczyny mam pytanie czy zamawialyscie cos ze strony DaWanda bo zamowilam cos i tak teraz sie zastanawiam nad terminem realizacji jest dosc dlugi i zaczynam miec watpliwisci co do tej strony.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Maz mi kiedyś zamówił prezent pod choinkę dotarł na walentynki

Mamuśki napiszcie wasze sposoby na kolki bo Ja już nie wiem co robić a plecy mi odpadają z bólu. Krople Sab Simplex używam , probiotyk też, masaże robię po kąpieli, grzeje brzuszek suszarka , kładę na brzuszku ,kupiłam teraz tez mleko bebilon na kolki . Dziś od 20 prawie do teraz czyli północy non stop płacz . Wiem ze to musi przejść samo ale może jest coś co znacie a załagodzi jej ten ból [emoji30][emoji30][emoji30]

Nie istnieje nic na to......a te wszystkie kropelki .....
Układ pokarmowy poprostu musi dojrzeć .
Jedyne co pomaga to ręce mamy i całusy ciepła kąpiel masaże i całusy i całusy .
.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry