Nie ma problemu i nawet popieram myślisz że na tej wizycie się dowiesz co nosisz pod serduszkiem ?Jak sie okaze ze moja dzidzia to dziewczynka to chyba odmalpuje od Ciebie
reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
My też od samego początku mówiliśmy Lenka i jak okazało się ze dziewczynka to już nawet nie trzeba było szukać imienia....Myślę właśnie , że jak zawsze mi się marzyła Lenka to nie mam po co tego zmieniać W rodzinie wszystkim się podoba tylko moja mama że trochę ruskie ale i tak kocha już ta mała lobuziare ❤
To lepiej niech pokaże co tam ma a nie masz żadnych przeczuc?Jak zas pieron nie skrzyzuje nozek❤
@zylwia a czujesz dalej te ruchy? U mnie bobas sie wiercil w kosciele dzis to takie dziwne laskotanie❤
Ja nic nie czuje właśnie ale Ty to zero brzuszka A widziałaś jaka ja mam piłkę więc może dlatego
misis188
No.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..To lepiej niech pokaże co tam ma a nie masz żadnych przeczuc?
Ja nic nie czuje właśnie ale Ty to zero brzuszka A widziałaś jaka ja mam piłkę więc może dlatego
Agnieś191
Ja z tych grubszych i poczułam w 18t4d dokładnie. Bynajmniej wtedy byłam pewna że to jest to także się nie martwTo lepiej niech pokaże co tam ma a nie masz żadnych przeczuc?
Żadnych przeczuc? A znajomi albo rodzina nic nie podpowiadają ? że wyglądasz że będziesz miała chłopaka albo dziewuszke?No.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..
Przyszla obroza foresto. Jest na styk mam bykaNo.wlasnie nie wiem kto tam.moze w brzuszku siedziec..
misis188
Jedni mowia ze bedzie dzuewczynka inni ze chopiec i badz tu madryŻadnych przeczuc? A znajomi albo rodzina nic nie podpowiadają ? że wyglądasz że będziesz miała chłopaka albo dziewuszke?
reklama
misis188
Moja tez wlasnie moj 4 kg byk tez juz ma założonaPrzyszla obroza foresto. Jest na styk mam byka