reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję kochane za wszystkie słowa.. od rana ciężko mi powstrzymać łzy .. myślę cały czas o mojej kruszynce żeby jej nie denerwować..

U nas podwyższone ryzyko trisomi 21..
USG piękne..wszzystkie wymiary prawidlowe, przeziernosc karkowa i w ogóle wszystko super.. tylko ten test Pappa..

Pojawiły też się wczoraj łzy szczęścia jak zobaczyłam jak mija kruszynka fika sobie w brzuszku i wyglądała na szczesliwa[emoji173]
Kochana zobaczysz że kruszynka będzie zdrowa. I niedługo to będziesz płakać że szczęścia jak ja będziesz tulic w ramionach. A my tu wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję kochane za wszystkie słowa.. od rana ciężko mi powstrzymać łzy .. myślę cały czas o mojej kruszynce żeby jej nie denerwować..

USG piękne..wszzystkie wymiary prawidlowe, przeziernosc karkowa i w ogóle wszystko super.. tylko ten test Pappa..

Pojawiły też się wczoraj łzy szczęścia jak zobaczyłam jak mija kruszynka fika sobie w brzuszku i wyglądała na szczesliwa[emoji173]
Będzie dobrze [emoji4] trzymam za was kciuki[emoji106] [emoji106]

Ja dziewczyny ze szpitala nie wyjdę w dwupaku. Maluch musi być wyniesiony na rękach. Proszę o kciuki, modlitwy i co tam jeszcze o szybkie rozwiązanie, bo jestem tu zaraz 3 dobę i wcale mi się tutaj nie podoba [emoji23]

A masz go już u siebie? Jesteś zadowolona? Mogę zapytać jaki u Was jest koszt tego fotelika?
Tak, kupiłam go od kogoś. Nie jest nowy, ale w bardzo dobrym stanie. Na razie nie mam go na kim wypróbować :) Jeden minus to taki, że jak składasz rączkę to od razu fotelik rozkłada się do pozycji leżącej. Nie ma np możliwości złożyć rączki i żeby dziecko siedziało tylko od razu leży. Jest też dosyć ciężki, z dzidzią będzie jeszcze cięższy. Ja zapłaciłam za niego, razem z bazą około 800 zl. Ale ogólnie jest ok, mi właśnie zależało na tym, zeby dziecko leżało jak będziemy jechać do Polski. Mamy trochę kilometrów a pierwsza podróż planujemy jak mała będzie mieć z 2-3 miesiące.

Ja dziewczyny ze szpitala nie wyjdę w dwupaku. Maluch musi być wyniesiony na rękach. Proszę o kciuki, modlitwy i co tam jeszcze o szybkie rozwiązanie, bo jestem tu zaraz 3 dobę i wcale mi się tutaj nie podoba [emoji23]
Nikt raczej nie lubi siedzieć w szpitalu, wiec pogadaj z tym swoim chłopakiem, żeby w końcu zebrało mu się na wyjście :)

Zylwia jesli to nie zbyt intymne pytanie - moge wiedziec jakie wyszlo Ci ryzyko i ile masz lat?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki. Za dobrze mu u mamusi :)

@zylwia, wszystko zależy jak duże wyszło prawdopodobieństwo (pappa to tylko statystyka). Skoro robicie Nifte, nic nie piszesz o amniopunkcji to liczę, że wszystko skończy się dobrze i ktoś mądry zalecił Wam to badanie. Po wynikach pappa i rozmowie z niedoświadczoną w tym temacie lekarką też przepłakałam noc. Ważne żeby konsultować wyniki z osobami, które przeprowadzają badania prenatalne. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!:)

reklama
Pytanko do Mamuś karmiących mm . Czy podajecie dzieciaczką wodę ? Jak tak to ile jak często i czy dodajecie cukier??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry