reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pytanko do Mamuś karmiących mm . Czy podajecie dzieciaczką wodę ? Jak tak to ile jak często i czy dodajecie cukier??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi polozna kazała trzy, cztery lyczki przed każdą butla z mlekiem. Na początku się kwasili a teraz ładnie piją. Bez cukru sama wodę.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ż mężem w tym roku skończymy 27lat ..
Ryzyko podstawowe 1:905 skorygowane 1:77..
Wolne beta hcg 7.311 MoM
Pappa 0.788 MOM

Nasza przeziernosc karkowa 1,6mm . Przepływ w DV spectrum prawidlowe , NB obecna ..

Ogólnie usg wyszło nam idealnie ale wszystko zepsuł test Pappa..
Nie wiem dziewczyny ..

Bardzo się stresuje boli mnie brzuch i nie wiem co myśleć ... ;(

Ż mężem w tym roku skończymy 27lat ..
Ryzyko podstawowe 1:905 skorygowane 1:77..
Wolne beta hcg 7.311 MoM
Pappa 0.788 MOM

Nasza przeziernosc karkowa 1,6mm . Przepływ w DV spectrum prawidlowe , NB obecna ..

Ogólnie usg wyszło nam idealnie ale wszystko zepsuł test Pappa..
Nie wiem dziewczyny ..

Bardzo się stresuje boli mnie brzuch i nie wiem co myśleć ... ;(
Kochana wiem, że łatwo się mówi, ale musisz starać się myśleć pozytywnie żeby Twoja kruszynka to czuła. Jesteście młodzi, usg wyszło dobrze i ja jestem pewna, że skończy się tylko na niepotrzebnym stresie! Gdybyś potrzebowała czegoś, pogadać czy cokolwiek to się odzywaj <przytul>

IMG_0028.jpg Melduje sie po wizycie :) Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze :) Troche odetchnelam.
@jasani dopisz mnie prosze na usg 3.trymestru na 24.kwiecien :) dziekuje :*

Załączniki

• IMG_0028.jpg
    IMG_0028.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Zobacz załącznik 841057 Melduje sie po wizycie :) Coreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze :) Troche odetchnelam.
@jasani dopisz mnie prosze na usg 3.trymestru na 24.kwiecien :) dziekuje :*
Cudowna ;-) szybko chyba masz usg 3 trymestru.mi powiedzieli ze najlepiej wykonac w 32 tygodniu.a ty ktory wtedy bedziesz miała?

Do góry