reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@evulek111 jestem w szoku co w tej Anglii wyprawiaja... Powinnas dawno byc w szpitalu. A praca do końca to dramat.... Caly czas chwale Polskę za to jak tu mamy super pod tym względem

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Evulek daj znac co i jak. Ja moglam dzis w szpitalu powiedziec ze tez mi puchna ale chyba nie az tak jak Tobie i jak poleze to opuchlizna znika.
Tez zazdroszcze ze w pl tyle maciezynskiego. Ja tez jeszcze pracuje tyle ze w domu wiec juz tylko ile musze..

Ja byłam wręcz pewna że jest a w szpitalu wyjaśniono mi jaka jest rzeczywistość. Ja miałam cc ale dlatego że Olcia na sam koniec ułożyła się ukośnie. Gdyby oboje leżeli glowkowo o cc mogłabym zapomnieć, mimo tego że lekarze doskonale rozumieli moja obawę o dzieci itd. Tzn czasami można troszkę naciągnąć fakty ale w papierach muszą być konkretne wskazania tzw bezwzględne żeby nfz zapłacił za procedurę cc.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
O rety... to mnie przestraszylas :p muszę zorganizować sobie w takim razie jakieś zaświadczenie...

@evulek111 jestem w szoku co w tej Anglii wyprawiaja... Powinnas dawno byc w szpitalu. A praca do końca to dramat.... Caly czas chwale Polskę za to jak tu mamy super pod tym względem

Dokladnie to samo mysle. “Opieka zdrowotna” nad ciezarna w UK wydaje sie byc zartem.
Przeciez nadcisnienie i puchniecie nog to sygnal, ze natychmiast trzeba sie udac do sZpitala...
Dobrze, ze choc polozna zareagowala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację jest dramat, jak oznajmiłam dla mojego szefa że macierzyński zaczynam na 5 tyg przed terminem porodu to się zdziwił i mówi "ale ty rodzisz dopiero 5kwietnia" roześmiałm się i mówię "a ty myślisz że ile ja dam radę pracować". Zazdroszczę wam tej możliwości bycia w domku, ja już do pracy nie wracam bo już nie chce ryzykować. Nogi dziś o niebo lepiej ale jeszcze nie wstałam z łóżka [emoji4].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Evulek daj znac co i jak. Ja moglam dzis w szpitalu powiedziec ze tez mi puchna ale chyba nie az tak jak Tobie i jak poleze to opuchlizna znika.
Tez zazdroszcze ze w pl tyle maciezynskiego. Ja tez jeszcze pracuje tyle ze w domu wiec juz tylko ile musze..
Dam znać, opuchlizna zeszła tylko trochę jest ale wczoraj też tak było jak zaczęłam chodzić po domu i coś robić to na momencie spuchly.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zamierzam pracować do końca marca a później to już czas na wielkie przygotowania :-) już nie mogę się doczekać [emoji14] a płeć już znacie bo coś mi chyba umknęła ta informacja :-)
Pewności nie mamy ale z tego co Pani dr mówi to chyba parka, z większym przekonaniem mówi że jedno raczej chłopczyk a drugie myślę, że dowiemy się w poniedziałek na wizycie [emoji6]

reklama
Do góry