reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

O rety... to mnie przestraszylas [emoji14] muszę zorganizować sobie w takim razie jakieś zaświadczenie...
Mi lekarz mówił że pierwsza ciąża bliźniacza jest wskazaniem do cc. Jeśli to by był Twój drugi poród to nie. Ja naszczescie umówiłam się z lekarzem prawadzacym że to on mi zrobi cc u siebie w szpitalu i tak się z nim umówiłam co do daty i godziny [emoji4] i żadnego zaświadczenia nie potrzebowałam. Musiałam tylko 70 km dojechać do szpitala w którym pracuje ale to już problemem nie bylo[emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane myślałam, że mi przejdzie i to tylko na początku ciąży będzie ale dupa :p A więc tak.. w 6tc zaobserwowalam u siebie krostki na piersiach ale to po jednej na jednej piersi ewentualnie po dwie:/ obecnie 15tc i już kilka dni temu znowu wypatrzyłam, że chyba więcej ich będzie i dziś faktycznie więcej ich jest- są i czerwone i te białe.. na jednej piersi nawet pod spodem.. hm :/ nie swędzi ani nic ale się tak zastanawiam od czego to może być:/ nigdy nie miałam problemu z trądzikiem ani na buzi ani na plecach czy dekolcie...te krostki nie są duże, co myślicie?
A może to zauważyłaś małe grudki-gruczoły łojowe,które podczas ciąży uwypuklają się ?

Kochane myślałam, że mi przejdzie i to tylko na początku ciąży będzie ale dupa :p A więc tak.. w 6tc zaobserwowalam u siebie krostki na piersiach ale to po jednej na jednej piersi ewentualnie po dwie:/ obecnie 15tc i już kilka dni temu znowu wypatrzyłam, że chyba więcej ich będzie i dziś faktycznie więcej ich jest- są i czerwone i te białe.. na jednej piersi nawet pod spodem.. hm :/ nie swędzi ani nic ale się tak zastanawiam od czego to może być:/ nigdy nie miałam problemu z trądzikiem ani na buzi ani na plecach czy dekolcie...te krostki nie są duże, co myślicie?
A pokazywalas lekarzowi ginekologowi prowadzącemu? Może zapytaj najpierw jego?

reklama
Meg teraz przeglądam dokładnie opis z wizyty wczorajszej w szpitalu i jest wpis o gestozie czyli o tym zatruciu ciążowym, więc jutro się dowiem czy z krwi coś wyszło, więc mają to na uwadze.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
jak będą chcieli Cie zostawić w szpitlu to zostan bez względu na wszystko ,żeby malej nie zaszkodzić no i sobie, bo dla Ciebie to tez grozne, bo z domu w razie w zanim karetka dojedzie czy Ty do szpitla to zejdzzie a tam będziesz już na miejscu. W Irlandii tez bratowa miała problem ze zwolnieniem , al. puchla strasznie podobnie do Ciebie i w końcu się zlitowal nad nia i jej dal chyba w 6 tym miesiacu

Do góry