reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

O rety... to mnie przestraszylas [emoji14] muszę zorganizować sobie w takim razie jakieś zaświadczenie...
Mi lekarz mówił że pierwsza ciąża bliźniacza jest wskazaniem do cc. Jeśli to by był Twój drugi poród to nie. Ja naszczescie umówiłam się z lekarzem prawadzacym że to on mi zrobi cc u siebie w szpitalu i tak się z nim umówiłam co do daty i godziny [emoji4] i żadnego zaświadczenia nie potrzebowałam. Musiałam tylko 70 km dojechać do szpitala w którym pracuje ale to już problemem nie bylo[emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane myślałam, że mi przejdzie i to tylko na początku ciąży będzie ale dupa :p A więc tak.. w 6tc zaobserwowalam u siebie krostki na piersiach ale to po jednej na jednej piersi ewentualnie po dwie:/ obecnie 15tc i już kilka dni temu znowu wypatrzyłam, że chyba więcej ich będzie i dziś faktycznie więcej ich jest- są i czerwone i te białe.. na jednej piersi nawet pod spodem.. hm :/ nie swędzi ani nic ale się tak zastanawiam od czego to może być:/ nigdy nie miałam problemu z trądzikiem ani na buzi ani na plecach czy dekolcie...te krostki nie są duże, co myślicie?
A może to zauważyłaś małe grudki-gruczoły łojowe,które podczas ciąży uwypuklają się ?

Kochane myślałam, że mi przejdzie i to tylko na początku ciąży będzie ale dupa :p A więc tak.. w 6tc zaobserwowalam u siebie krostki na piersiach ale to po jednej na jednej piersi ewentualnie po dwie:/ obecnie 15tc i już kilka dni temu znowu wypatrzyłam, że chyba więcej ich będzie i dziś faktycznie więcej ich jest- są i czerwone i te białe.. na jednej piersi nawet pod spodem.. hm :/ nie swędzi ani nic ale się tak zastanawiam od czego to może być:/ nigdy nie miałam problemu z trądzikiem ani na buzi ani na plecach czy dekolcie...te krostki nie są duże, co myślicie?
A pokazywalas lekarzowi ginekologowi prowadzącemu? Może zapytaj najpierw jego?

reklama
Meg teraz przeglądam dokładnie opis z wizyty wczorajszej w szpitalu i jest wpis o gestozie czyli o tym zatruciu ciążowym, więc jutro się dowiem czy z krwi coś wyszło, więc mają to na uwadze.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
jak będą chcieli Cie zostawić w szpitlu to zostan bez względu na wszystko ,żeby malej nie zaszkodzić no i sobie, bo dla Ciebie to tez grozne, bo z domu w razie w zanim karetka dojedzie czy Ty do szpitla to zejdzzie a tam będziesz już na miejscu. W Irlandii tez bratowa miała problem ze zwolnieniem , al. puchla strasznie podobnie do Ciebie i w końcu się zlitowal nad nia i jej dal chyba w 6 tym miesiacu

Do góry