reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed :laugh2: No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila :eek: miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe :D

Drugie pytanie :

Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?

A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed :laugh2: No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila :eek: miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe :D

Drugie pytanie :

Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
Wózek 27 tydzień ciąży ale czas oczekiwania ok 3-4tyg na wózek także będzie po 30 tyg. Mnie tak bolało może ze dwa razy i chyba to było rozciąganie nospa i odpoczynek pomógł.

Drugie pytanie :

Ja jeszcze nie zamawiałam a jestem w 23 tc. Ale planuje niedługo bo czeka się na niego 6 tygodni. Miejsca mam w sumie mało, ale niech stoi i czeka. Bóle mogą Ci towarzyszyć bo macica się rozciąga.

I na który sie zdecydowaliście? My zamawiamy w czwartek
emoji6.png

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cybex Priam Lux + parasol i torba oraz fotelik Cybex Aton M Isize + baza. Kolor manhattan grey 2018.

reklama

Drugie pytanie :

20tc, zwróć uwagę, że nawet do 10 tygodni się czeka na wózek
prawdopodobnie wszystko się rozciąga, ale mocny ból trzeba konsultować

Do góry