reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wózki najlepiej oglądać na żywo bo w realu wszystko się zmienia. Dlatego nie sugeruj się tylko tym co upatrzysz w internecie.
Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkami:) A w necie to tak z ciekawości:) pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego :) masz rację ;) ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić;)

To moze zalozmy watek o rzeczach z ali? Jak macie cos sprawdzonego to moznaby bylo wrzucac tam.

Ja zamowilam body "I love daddy" jakosc kiepska, bardzo cienkie i po praniu powykrecane i porozciagane.

Moge polecic te aukcje:

Mira lo que he encontrado en AliExpress
Link do: Infant Jumpsuit Long Sleeves Floral Romper Baby Boy Girl Clothes Tiny Cottons New Born Toddler Onesie Overall Outfit Pajamas-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: pudcoco 0 18M Cute Newborn Baby Girls spring clothing set bebe Tops letter long sleeve bodysuit+Pants kids Home Outfits Set-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: 1 2 years Baby Girl Birthday Dress Vintage Little Girl Baby Frocks Designs Toddler Girl Infant Kids Party Clothes Baptism Dress-in Dresses from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Cute Baby Girls Cartoon Clothes Infant Summer Outfits Clothes Top T shirt +Pants 2pcs Set-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Mother Nest 3 Pcs Winter Newborn Jumpsuit Long Sleeve Baby Rompers Clothes Baby Boys Jumpsuits For Babies Infant Girl Clothing-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Link do: Unicorn Baby Clothing Sets White Print Newborn Children Rompers For Boy Fashion Winter Infant Baby Girl Boys Clothes For 0 12M-in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to wiadomo ale jeszcze nie weszłam do żadnego sklepu z wózkami:) A w necie to tak z ciekawości:) pamiętam jak chrzesniakowi oglądaliśmy wózek to na żywo całkiem co innego :) masz rację ;) ja raczej chyba bym się z neta nie odważyła zamówić;)
Ja nie mialam wyjscia... zamowilam w ciemno sugerujac sie opiniami w necie

A i kupiłam wózek Roan Esso :wink::-) :)
My też dzisiaj zamówiliśmy wózek i fotelik :) I kupiliśmy w Ikei fotel do kamienia, bo jest -10% do końca miesiąca na fotele :D
Resized_20180209_115643_4948.jpg

Załączniki

• Resized_20180209_115643_4948.jpg
    Resized_20180209_115643_4948.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 103
Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.

Można zamówić z neta, tylko lepiej wcześniej go przetestować w sklepie. Ja wybrałam Bebetto Murano. Ewunka go poleca. W sklepie zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie. Ja osobiście nie wybrałabym wózków z małymi przednimi kołami. Ale dziewczyny i takie wybierały.
A ja póki co to mam największy problem z wózkiem... wózki bliźniacze nie są takie ładne jak pojedyńcze :p
Jakby ktoś trafił na piękny to proszę się podzielić :-))

reklama
Do góry