reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak też mam ten i jest śliczny. Tylko ze misa jest biała w czarne owieczki w gondoli. Ale jestem zadowolona bardzo :)
To chyba jest ta poprzednua seria bo tam byly rozne midy do wyboru i jest przy tym taka kwadratowa torba a w tych nastepnych jest inny troche stelarz i juz kolory sa dopasowane i nie mozna chyba zmieniac (chociaz i tak bym mojego koloru nie zmienila nawet jakbym mogla. Nid wiem co sie tak uparlam[emoji23] chyba lubie klasyczne kolory)

reklama
Wow dobra jestes! Ja dopiero zamawialam w polowie stycznia a czyli okolo 30tyg
hehe.Chciałam pokazać wszystkim co mi mówili zeby nie kupować bo nie wiadomo jak bedzie ze jeszcze może się coś stać itp że właśnie (mam nadzieje) nic się nie stanie i że urodzę zdrową śliczną córeczkę.

Aguleczka dobrze ze plec masz potwierdzona. Bo ja w czwartek mam usg 3d to jak juz na takim nie bedzie widac czy faktycznie dziewczynka to juz nie wiem co.. na razie wszystko mam dziewczece, no moze troche neutralnych rzeczy tez ale nie za duzo.

Ojej ale słodki!! ❤ super !!

A kolejne pytanie bo znam różne opinie.. czy kupujecie wózki 3w1 i nosidełko traktujecie jak fotelik samochodowy czy oddzielnie kupujecie fotelik?

Ojej ale słodki!! [emoji173] super !!

A kolejne pytanie bo znam różne opinie.. czy kupujecie wózki 3w1 i nosidełko traktujecie jak fotelik samochodowy czy oddzielnie kupujecie fotelik?

Jesli 3w1 to tylko z fotelikiem znanej firmy i z atestami. Ja mam Bebetto Murano + fotelik MaxiCosi Peble

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aguleczka dobrze ze plec masz potwierdzona. Bo ja w czwartek mam usg 3d to jak juz na takim nie bedzie widac czy faktycznie dziewczynka to juz nie wiem co.. na razie wszystko mam dziewczece, no moze troche neutralnych rzeczy tez ale nie za duzo.
Cos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.

Do góry