Przeczytalam twoj wpis mojemum pocisnal zwale i powoedzial dobra jest my zamowilismy po 20 tyg wozek ja w gorącej wodzie kapana i juz po 20 tyg miałam prawie wszystko kupioneA kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe
Drugie pytanie :
Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
reklama
Hihi czasem mam takie looooty o fajnie to ja już mu tu prawie morały A jaki wozeczek wybraliście ❤Przeczytalam twoj wpis mojemum pocisnal zwale i powoedzial dobra jest my zamowilismy po 20 tyg wozek ja w gorącej wodzie kapana i juz po 20 tyg miałam prawie wszystko kupione
Aguleczka29
Fanka BB :)
Mnie nikt chyba nie pobije,bo ja zamówiłam wózek dokładnie w 13 tygodniu ciąży :A kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe
Drugie pytanie :
Jeżeli podbrzusze czasem boli jak na okres to znaczy, Że tak się rozciąga? Czy co ?
a bóle mogą Ci niestety towarzyszyć,najlepiej nospa i odpoczynek
Aguleczka29
Tylko Ty kochana rodzisz niedługo,a ja dopiero poczatek lipcaA to ja rozpakuje i juz zostawie zeby sie wyproscil bo z kartonu to pewno taki wymiety
meg86
Tak też mam ten i jest śliczny. Tylko ze misa jest biała w czarne owieczki w gondoli. Ale jestem zadowolona bardzoMeg chyba tez ma ten kolor? Chyba ze cos pomylilam.
A rozpakowalas juz? Zrob fotke
To musicie się pochwalić czekam na foto@zylwia ja też mam ten wózek i kredka też zakupiła ten
kredka82
Wow dobra jestes! Ja dopiero zamawialam w polowie stycznia a czyli okolo 30tygMnie nikt chyba nie pobije,bo ja zamówiłam wózek dokładnie w 13 tygodniu ciąży :
a bóle mogą Ci niestety towarzyszyć,najlepiej nospa i odpoczynek
meg86
A jak urodzisz miesięc wcześniej np to musisz mieć fotelik gotowy. Ja kupiłam końcem grudnia w styczniu u mnie byl a termin na początek kwietniaA kochane w którym miesiącu kupowalyscie wózki itd ? Mój mi teraz walnal że miesiąc przed No chyba on z wózka wypadł jak był mały.. albo czasem myślę, Że teściowa go upuscila miesiąc przed to ja chce mieć wszystko gotowe
Drugie pytanie :
reklama
meg86
To musicie się pochwalić czekam na foto
Załączniki