Ewunka
Fanka BB :)
Podoba mi się. Sama bym się tam położyłaDziewczyny a w temacie bujaczków - co sądzicie o tym:
Link do: 4MOMS Leżaczek 3w1 MAMAROO 4.0 Silver Plush
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podoba mi się. Sama bym się tam położyłaDziewczyny a w temacie bujaczków - co sądzicie o tym:
No to od kilku dni coś podobnego mam tylko w mniejszym stopniu. A o aucie od dziś też mogę zapomnieć bo mój brzuch już ociera się o kierownice [emoji51]Nie wiem czy moj bol dokladnie przypisze spojeniu lonowemu ale ogolnie oni na to mowia bol obreczy miednicy i u mnie objaeia sie to tym ze mam duzy bol miedzy nogami dokladnie miedzy udem od wewnatrz a wargami sromowymi (lepiej chyba tego nie opisze[emoji6]) nie moge chodzic za bardzo, o podnoszeniu nog moge zapomniec, ubieram sie tylko na siedzaco, nie moge jezdzic autem bo nie mam automatu, w nocy bol przy zmianie stron i duzy problem z podniesieniem sie (niezbedne ramie m)
Mnie bolalo. Ważne, zeby sie nie rozeszło ponad 1,5cmJuż dawno sobie nie radzę i nawet nie próbuję strach zrobić sobie krzywdę
Dziewczyny, bolało/boli komuś spojenie łonowe w trzecim trzymestrze?
Pamiętam jak po prenatalnych poszliśmy oglądać rzeczy dla malutkiej i mąż prawie z takim bujaczkiem wyszedł ze sklepu[emoji38]. Fajne one są, dużo funkcji bujania ale to zakup na dosłownie parę miesięcy a cena ponad 200f była, więc zimny prysznic sobie zrobiliśmy i zrezygnowalismy, zwłaszcza że dziecko może nie będzie chciało leżeć w tym. Ale podobają mi się one[emoji4]Dziewczyny a w temacie bujaczków - co sądzicie o tym:
Super. Ale duży chłopak między nami niecały tydzień różnicy ale z wagą spora różnica. Mam nadzieję że moja malutka szybko podrosnieJa też już ten brzuszek mam i cięzko ale jakoś jeszcze daje rade, czasem wołam męża już do pomocy ale on się boi żeby mnie nie skaleczyć hahah Ja po wizycie wszystko dobrze synek waży 2130g na 32t6d,położenie głowkowe
O to mnie pocieszylas bo już się trochę zmartwilam że taka malutka jestMoja w 32t2t miala 1850g wiec bardzo podobnie i urodzila sie 49,5cm i 3090g wiec idealna [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coś rzadko do nas zaglądasz
My wizytę mamy dopiero w następnym tygodniu, więc nie wiem ile nasz maluch ma i co tam się zmieniło. Dziś skończyłam 37 tc i właściwie mogę rodzić w każdej chwili, choć jeszcze tego nie widzę. Chyba wytrwam do terminu
Mnie też przy zapisie na 14 lutego, ginek stwierdził, że może się nie zobaczymy, bo to już gorący czas będzie Pewnie każdy daje taką nadzieję na szybsze powitanie naszych pociech.
A ja sama czuję się zmęczona, śpiąca i ciężka haha
Hahahaha dramat ! Minimum 40 minut w wannie z lusterkiem , a po wygramoleniu się z niej godzinna drzemka i uczucie jak po przebiegniętym maratonie ( stan na 37 tc haha )Dziewczyny a jak sobie radzicie z depilacja intymna? Ja już nic nie widzę zza brzuszka i teraz nie jest to takie proste