reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super. Ale duży chłopak :) między nami niecały tydzień różnicy ale z wagą spora różnica. Mam nadzieję że moja malutka szybko podrosnie
Na początku wydawało mi że faktycznie duża waga jak tak patrzałam na innych forach tak porównując w mojej aplikacji itd że jest duży;) ale nie ma co porównywać kazde dziecko rośnie swoim tempem zobaczymy za 3 tyg niech rośnie dziecko moje :) Twoja malutka nadrobi wagą napewno ;)

reklama
My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Jesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz :)

My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.

Pamiętam jak po prenatalnych poszliśmy oglądać rzeczy dla malutkiej i mąż prawie z takim bujaczkiem wyszedł ze sklepu[emoji38]. Fajne one są, dużo funkcji bujania ale to zakup na dosłownie parę miesięcy a cena ponad 200f była, więc zimny prysznic sobie zrobiliśmy i zrezygnowalismy, zwłaszcza że dziecko może nie będzie chciało leżeć w tym. Ale podobają mi się one[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tak patrzę na ten co ty chcesz i chyba musisz do niego dokupić wkładkę dla noworodka, chyba że jest w zestawie. He he takie drogie gadżety powinny być z możliwością przetestowania w domu czy maluszek zadowoli sie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz :)
hmm no to teraz sama nie wiem...z tego wszystkiego nie pamiętam,chociaż mąż mówi że chyba lekarz mówił że na przedniej ścianie macicy.. za 2 tygodnie mam połówkowe to dopytam.. ale dziękuję :)

reklama
W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.
Dziś dokładnie u nas 18 tydzien i 4 dni. ale może faktycznie pomyliłam ze jest na przedniej ściance macicy.

Do góry