Na początku wydawało mi że faktycznie duża waga jak tak patrzałam na innych forach tak porównując w mojej aplikacji itd że jest duży ale nie ma co porównywać kazde dziecko rośnie swoim tempem zobaczymy za 3 tyg niech rośnie dziecko moje Twoja malutka nadrobi wagą napewnoSuper. Ale duży chłopak między nami niecały tydzień różnicy ale z wagą spora różnica. Mam nadzieję że moja malutka szybko podrosnie
reklama
Mam polecam Sonoline-BKochane co myślicie o detektorach tętna ? planuję zakupić
Proszę o opinie i najlepiej jakie polecacie i gdzie można kupić ❤
meg86
Fanka BB :)
Jesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz
kredka82
Ja mam angelsounds i polecam w 100% jak dla mnie to najlepszy zakup jaki moglam zrobic!Kochane co myślicie o detektorach tętna ? planuję zakupić
Proszę o opinie i najlepiej jakie polecacie i gdzie można kupić [emoji173]
Agnieś191
W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Pamiętam jak po prenatalnych poszliśmy oglądać rzeczy dla malutkiej i mąż prawie z takim bujaczkiem wyszedł ze sklepu[emoji38]. Fajne one są, dużo funkcji bujania ale to zakup na dosłownie parę miesięcy a cena ponad 200f była, więc zimny prysznic sobie zrobiliśmy i zrezygnowalismy, zwłaszcza że dziecko może nie będzie chciało leżeć w tym. Ale podobają mi się one[emoji4]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tak patrzę na ten co ty chcesz i chyba musisz do niego dokupić wkładkę dla noworodka, chyba że jest w zestawie. He he takie drogie gadżety powinny być z możliwością przetestowania w domu czy maluszek zadowoli sie[emoji4]No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Aguleczka29
hmm no to teraz sama nie wiem...z tego wszystkiego nie pamiętam,chociaż mąż mówi że chyba lekarz mówił że na przedniej ścianie macicy.. za 2 tygodnie mam połówkowe to dopytam.. ale dziękujęJesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz
adunnnia90
Ja miałam lusterko[emoji23] [emoji28]To na czuja się golilam [emoji23]
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aguleczka29
Dziś dokładnie u nas 18 tydzien i 4 dni. ale może faktycznie pomyliłam ze jest na przedniej ściance macicy.W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.