reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super. Ale duży chłopak :) między nami niecały tydzień różnicy ale z wagą spora różnica. Mam nadzieję że moja malutka szybko podrosnie
Na początku wydawało mi że faktycznie duża waga jak tak patrzałam na innych forach tak porównując w mojej aplikacji itd że jest duży;) ale nie ma co porównywać kazde dziecko rośnie swoim tempem zobaczymy za 3 tyg niech rośnie dziecko moje :) Twoja malutka nadrobi wagą napewno ;)

reklama
My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Jesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz :)

My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.

Pamiętam jak po prenatalnych poszliśmy oglądać rzeczy dla malutkiej i mąż prawie z takim bujaczkiem wyszedł ze sklepu[emoji38]. Fajne one są, dużo funkcji bujania ale to zakup na dosłownie parę miesięcy a cena ponad 200f była, więc zimny prysznic sobie zrobiliśmy i zrezygnowalismy, zwłaszcza że dziecko może nie będzie chciało leżeć w tym. Ale podobają mi się one[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jest tylko do 9kg .... ale znajoma ma o bardzo się sprawdza ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz tak patrzę na ten co ty chcesz i chyba musisz do niego dokupić wkładkę dla noworodka, chyba że jest w zestawie. He he takie drogie gadżety powinny być z możliwością przetestowania w domu czy maluszek zadowoli sie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteś pewna ze przodujace a nie np tak jak ja miałam i też się wysyraszylam na przedniej scianie macicy?
Jeśli przodujace to @peugeotka miała i miała cc bo krwawila jakoś po 30 tyg. Jak zajrzy na forum to napewno ci opowie ale ostatnio coś jej nie ma. Może na priv do niej napisz :)
hmm no to teraz sama nie wiem...z tego wszystkiego nie pamiętam,chociaż mąż mówi że chyba lekarz mówił że na przedniej ścianie macicy.. za 2 tygodnie mam połówkowe to dopytam.. ale dziękuję :)

reklama
W którym jesteś tyg? Mi też tak powiedziano na badaniach połówkowych. Mierzono mo to usg dopochwowo i miałam zaledwie 5mm od ujścia szyjki i lekarz pocieszał, że rosnąca macica w wiekszosci przypadków podnosi łożysko i że mam się nie martwić. Po 2tyg było juz 1cm a teraz jeszcze więcej i jest ok.
Dziś dokładnie u nas 18 tydzien i 4 dni. ale może faktycznie pomyliłam ze jest na przedniej ściance macicy.

Do góry