reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też to pamiętam :) Ty wiesz ile ja śpię? Jestem niczym śpiąca królewna ostatnio. Nawet teraz bym się położyła, ale tak cały ostatni miesiąc bym przespała z pobudkami na jedzenie.
Wszyściusieńko gotowe i czeka.

Z goleniem, to jest teraz tylko płacz i lament. :D
Śpij śpij póki możesz [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.

Dziewczyny a kupowałyście może jakieś ciuszki albo gadżety dla dziecka na Wish albo aliexpress? Ja zamówiłam kilka, ale nie wiem jak z jakością ich. Wiadomo, że te w sklepach też są czasami Made in China, ale jakoś mam do nich więcej zaufania niż do tych typowo z Chin.
Jest też taka strona PatPat basic i ubranka tam są piękne ale mam ten sam problem co Ty :p średnio ufam...
Daj znać co Ci przyjdzie :-)) może też zaryzykuję :-))

My po wizycie.Malenka rosnie zdrowo.I na pewno dziewczynka ;-) Jednak doktorek powiedział ze łożysko jest przodujące ale mam sie nie martwic...ale ja się jednak martwie,miała tak ktoras? Czytałam ze to odpowiada za czeste krwawienia w 2 i 3 trymestrze ? :-(
Fajnie, niech córeczka zdrowo rośnie [emoji4]

reklama
Do góry