reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ogólnie miałam indukcję porodu. W czwartek balonik, w piątek oxy parę godzin i przebili mi wody płodowe i wtedy sie zaczęły skurcze porodowe. Na piłce zwymiotowalam z bolu wiec zdecydowalam się na Dolargan. W bolu nie pomógł ale trochę otepil. Poród jakos od 13 i urodziłam o 17.07 z nacieciem. Maz bardzo pomagał i świetną położna mialam[emoji4]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ogólnie miałam indukcję porodu. W czwartek balonik, w piątek oxy parę godzin i przebili mi wody płodowe i wtedy sie zaczęły skurcze porodowe. Na piłce zwymiotowalam z bolu wiec zdecydowalam się na Dolargan. W bolu nie pomógł ale trochę otepil. Poród jakos od 13 i urodziłam o 17.07 z nacieciem. Maz bardzo pomagał i świetną położna mialam[emoji4]

Ten lek to ten zastrzyk w kręgosłup? A boli skurcz czy to co jest po nim?

Cudne[emoji7] [emoji33] też tak. Mam [emoji23] maz jak wracam to pierwsze pytanie ile dziś stracilas [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
:laugh2::laugh2::laugh2:
Dobrze że często nie wychodzę tak daleko hi hi hi
A pod domem nie ma takich sklepów :D
Jakbym była bliżej to bym od Ciebie kupowała bo moja mniejsza hi hi

Ostatnia edycja:

Mi jak się pytali czy chce piłkę to się dałam że nie chce !nic nie chcę !!!°chce tylko znieczulenie :laugh2:którego mi dac nie mogli ...
A dali mi gaz .... Nie bo h..... miałam kaca po nim 3 dni łep bolał a on i tak nic nie dawał ha ha ha . Nie wiem co to co wzięłaś Ty ?
Czyli bez znieczulenia? Tak chciałaś? Taki jesteś zuch :szok:

Dziewczyny a jak u Was z ciśnieniem? Na ostatniej wizycie lekarz zalecił mi mierzyć dwa razy dziennie, bo ostatnio przed wizytami miałam podwyższone. Przyjechaliśmy do domu, kupiliśmy ciśnieniomierz, mierze i 99/70 :D hehe chyba ten lekarz mnie stresuje [emoji14] Mierze od czwartku i max miałam 111/75.
A i mam pytanko - macie taki pasek na brzuchu wzdłuż pępka? Zauważyłam, że mi się zaczął robić :D i pępek robi się coraz bardziej jak to określić "płaski". Mąż się śmieje i pyta "gdzie Twój pępek" :D
Mam taki sam pasek na brzuch i pępek też mi znikł i coraz bardziej się rozciąga [emoji2] A ciśnienie akurat mam w normie zawsze także nie doradzę.

Mi jak się pytali czy chce piłkę to się dałam że nie chce !nic nie chcę !!!°chce tylko znieczulenie :laugh2:którego mi dac nie mogli ...
A dali mi gaz .... Nie bo h..... miałam kaca po nim 3 dni łep bolał a on i tak nic nie dawał ha ha ha . Nie wiem co to co wzięłaś Ty ?
Czyli bez znieczulenia? Tak chciałaś? Taki jesteś zuch :szok:

Ja dopoki nie mialam epiduralu to skakalam na pilce i mi przynosilo ulge, choc jak juz bardzo bolalo to bylam bolem tak zmeczona, ze w dupie mialam skakanie [emoji16]
Ja bym z wlasnej, nieprzymuszonej woli nigdy nie poszla rodzic bez znieczulenia. No way!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mam taki sam pasek na brzuch i pępek też mi znikł i coraz bardziej się rozciąga [emoji2] A ciśnienie akurat mam w normie zawsze także nie doradzę.
Gdy mierzą mi przed wizytą, to mam podwyższone, ale jeszcze w normie. Lekarz mówił, że norma do 140. A jak mierze w domu jest ok i na ciśnieniomierzu mam taki wskaźnik ryzyka nadciśnienia tętniczego i zawsze wskazuje na zielono czyli bardzo niskie ryzyko :)

@Ewunka , weszłam tu specjalnie dla Ciebie i co widzę? Słodziaczka ☺ wiesz, urodziłyśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży, u mnie też było 35+1 ☺ tylko że mój nibywcześniak ważył 3250 i miał 57 cm ☺ buziaki dla Was ☺

reklama
Do góry