reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A Bugaboo cameleon i Mutsy Evo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Te też oglądałam :) Mutsy Evo ładny, ale oceny w necie ma średnie.
Dziewczyny mi sie mutsy bardzo podobaja ale jak wczytalam die w temat to niestety ale design to nie wszystko... zbyt wiele pozostawia sobie do zyczenia..

Jolz byl u mnie na promocji za 500e wiec szukajcie moze za granica jak go chcecie. Mnie niestety nawet taka cena do niego by nie przekonala..

reklama
Dziewczyny jak to jest u Was? Ja cały czas jestem pod opieką lekarza z kliniki w której robiłam ivf, ale nie jeżdżę na wizyty tylko usg lub badania robię na miejscu, bo do kliniki mam ponad 600 km w dwie strony. Wszystko konsultuje telefonicznie. Czy równocześnie powinnam mieć ginekologa prowadzącego ciąże tu na miejscu? Bo nie mam. Nie robiłam żadnych „normalnych” badań krwi zlecanych w ciąży (morfologia, mocz itp.). Poradzicie?

Mój z kliniki tylko do 14tyg mnie prowadził także musiałam szukać lekarza u siebie, ale na każdą wizyte krew i mocz musiałam robić i mam to wpisywane do karty ciąży czy to w klinice czy juz u siebie.

Dziewczyny jak to jest u Was? Ja cały czas jestem pod opieką lekarza z kliniki w której robiłam ivf, ale nie jeżdżę na wizyty tylko usg lub badania robię na miejscu, bo do kliniki mam ponad 600 km w dwie strony. Wszystko konsultuje telefonicznie. Czy równocześnie powinnam mieć ginekologa prowadzącego ciąże tu na miejscu? Bo nie mam. Nie robiłam żadnych „normalnych” badań krwi zlecanych w ciąży (morfologia, mocz itp.). Poradzicie?

Piwinnaś być pod opieką ginekologa, który będzie prowadził Twoją ciąże aż do rozwiązania. Będzie nadzorował wykonywanie badań w odpowiednim tygodniu ciąży. Czas zgłosić się do kogoś:)

Tak jak Nina pisała szukaj takiego co poprowadzi Cie od początku do końca i najlepiej jakby jeszcze pracował na oddziale gdzie będziesz chciała rodzic . Na tym etapie klinika już nie jest potrzebna tylko dobry ginekolog co będzie odbierał tel 24h a uwierz są tacy . Popytaj może znajomych kogo polecają i się przenieś . Nie zapomnij zabrać odpisów badań i całej reszty z kliniki żeby nowy Cie nie wysyłała znowu na badania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie mój z kliniki odesłał po wizycie serduszkowej [emoji6] i teraz chodzę do 2 [emoji12] jeden gin prywatny który prowadzi ciąże, zleca badania,uzupełnia książeczkę ciazy i bedzie mam nadzieje przyjmował poród a drugi w medicover z pakietu. Także szukaj kogos u siebie plus polozna [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Mnie mój z kliniki odesłał po wizycie serduszkowej [emoji6] i teraz chodzę do 2 [emoji12] jeden gin prywatny który prowadzi ciąże, zleca badania,uzupełnia książeczkę ciazy i bedzie mam nadzieje przyjmował poród a drugi w medicover z pakietu. Także szukaj kogos u siebie plus polozna [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A jaką położną masz na myśli? Taką, która będzie przy porodzie czy położna, która przychodzi do domu gdy dzidziuś się urodzi? Ja przed każdą wizytą u gin prowadzącego najpierw idę do położonej na mierzenie ciśnienia, ważenie, coś tam jeszcze pogada itp.

Do góry