nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyna mam takie przeczycie ze kolega bedzia pierwszy.
Dawaj znac jak rozwoj wypadkow
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyna mam takie przeczycie ze kolega bedzia pierwszy.
Jutro dam znac co i jak
Kurde a mnie z wiekszym nie kładą.Husann a kto jest Twoim lekarzem?bo moim Lemancewicz .Jutro dam znac co i jak
[emoji110][emoji110][emoji110]Jutro dam znac co i jak
Chyba to i to ale nerwy wziely gore nie moglam na niczym innym sie skupic. Ale sie ciesze ze juz niedlugi przytule Kubusia.Husann, zdenerwowana czy raczej podekscytowana? Daj koniecznie znać, co jutro powiedzą. Trzymamy kciuki!
Ja lecze sie u profesora Wołczyńskiego. Moze dla tego nie chca cie polozyc ze wzgledu na brak miejsc.Kurde a mnie z wiekszym nie kładą.Husann a kto jest Twoim lekarzem?bo moim Lemancewicz .
Wiesz mam kontakt z dziewczyna która jest teraz na patologii w klinicznym, jest meeeega obłożenie,ona leży już prawie 2 tydzień bo ma mało wód i tak sobie leży, bo nie nie ma kiedy cesarki jej zrobic!!! Ciekawe jak się uda ciebie potoczy
O Wołczyńskiego tez się otarlam Wiesz bo w klinicznym obecnie jest remont położnictwa i jak któraś urodzi to dalej jest na patologii a dziecko na położnictwie, chyba że zwolni się miejsce to się przenosić.Tak mi znajoma pisała.Trzymam kciuki i daj zanać będzie dobrzeJa lecze sie u profesora Wołczyńskiego. Moze dla tego nie chca cie polozyc ze wzgledu na brak miejsc.