reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A co to za grupa? Nasza tzn. kogo? ;) ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.

Uważam dokładnie tak samo:)
Zresztą mój pediatra również uważa że katarek do odkurzacza jest stanowczo za silny dla małego noska
Gruszka sprawdza się u nas doskonale
Tequila, ja mam w domu i gruszke i katarek. I gruszka nie dawala rady. Katarkiem takie gluty wychodzily, masakra. Tymek mial tak nosek zapchany ze nie mogl oddychac, a w gardle flegma. Dla mnie katarek to super wynalazek. Lezal w domu caly czas bo sie balam uzyc, ale teraz bylam zmuszona.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kolezanka z pracy zaszla w ciążę będąc na macierzyńskim i wiem ze pisała podanie do zusu o zawieszenie tego macierzynskiego (byla na nim juz 7 miesięcy) zeby byc na l4 a ten okres macierzynskiego ktorego nie wykorzystała mówiła mi ze doliczy jej się do kolejnego po urodzeniu drugiego dziecka. Tak zeby nie byla stratna . ale jak sie to skonczylo to nie wiem. Na pewno nie wracala do pracy.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.
w sumie też nie jest źle :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pierwszy raz slysze o tej grupie. I mimo, ze zamknieta to dalej sa tam obcy totalnie ludzie, wiec dla mnie troche mija sie z celem, bo dziewczyny chca miec grupe "swoich" osob, zeby moc be stresu zdjecia wstwiac.

Tam jest grupa,ktora zalozyly dziewczyny z wątku Kto po in vitro?, tylko już nie pamiętam kto jest administratorem :(

A co to za grupa? Nasza tzn. kogo? ;) ps. Jak wpisuję w fb to mi jej nie wyszukuje po nazwie..

Zostala zalozona z watku kto po in vitro bo chcielismy zobaczyc jak wygladamy i zeby wstawiac foto admin to gosia321
Ja wpisuje w wyszukiwarke to mi pokazuje

Załączniki

• Screenshot_2017-02-23-21-36-51.png
    Screenshot_2017-02-23-21-36-51.png
    8,2 KB · Wyświetleń: 72

Tam sa tez dziewczyny i z tego watku np. Pisanka,Agatek,Rybka,Beatawarszawa,Czesia,Ewelin i wiele wiecej moim zdaniem nie sa to osoby obce bo my kazdemu o niej nie mowimy

reklama
Właśnie z macierzyńskim ponoć tak jest. Jak znajdziesz w ciaze to macierzyński zawieszony a idziesz na pelnoplatne L4,niewykorzystane miesiące macierzyńskiego kumuluja się z kolejnym urlopem.
w sumie też nie jest źle :)

Pierwsze słyszę, że coś się zawiesza i potem kumuluje, ale może przepisy się zmieniły. Sprawdzę i dam znać.

Grupa na FB została założona przez dziewczyny z wątku kto po in vitro, ale oprócz tych, z którymi to zakładałyśmy, ostatnio pojawiły się też nowe, których ja już nie znam. To chyba jednak nie o to chodzi...

Dziękuję za info o katarku. Gruszki nie chcę, położna nam odradzała. Chyba faktycznie kupię ten katarek, najwyżej najpierw mąż będzie ściągał ustnie, potem podłączymy do odkurzacza.

Do góry