reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej,
Agatek trzymam kciuki za Ciebie i Twoje Maleństwo !
U nas poprawa, oboje oddychaja samodzielnie :)
Chłopczyk nawet z butelki zaczął troszkę jeść, dziewczynka na razie dalej karmiona sonda. Ale wierzę, ze bedzie dobrze :)
Super ze sie poprawia madzioga z dnia na dzien bedzie coraz lepiej jak juz same oddychaja to jest najwazniejsze :) trzymam kciuki :)

reklama
Agatek, weszłam teraz na forum i aż mnie zmroziła Twoja wiadomość. Ufam,że będzie ok, że jeszcze wytrzymacie. Każdy dzień na wagę złota. Ale nawet jeśli nie to już 29 tydzień. Będzie dobrze. Zobacz na Synusia Aniołkowej z 26 tygodnia. Wszystko bedie dobrze.

Agatek, weszłam teraz na forum i aż mnie zmroziła Twoja wiadomość. Ufam,że będzie ok, że jeszcze wytrzymacie. Każdy dzień na wagę złota. Ale nawet jeśli nie to już 29 tydzień. Będzie dobrze. Zobacz na Synusia Aniołkowej z 26 tygodnia. Wszystko bedie dobrze.

Dziekuje. A aniolkowa mama nie urodzila pozniej??

Agatek trzymam kciuki każdy dzień jest ważny. Podali sterydy?
Kubuś z 27t6d
Dziewczyny dlatego tak ważne jest oszczędzanie się bo to chwila moment. Agatek ty miałaś juz poród przedwczesny z pierwszym synkiem a mi mówili, że kolejny tez grozi przedwczesnym.
Oby mały jeszcze trochę posiedział w brzuszku
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Agatek trzymam kciuki każdy dzień jest ważny. Podali sterydy?
Kubuś z 27t6d
Dziewczyny dlatego tak ważne jest oszczędzanie się bo to chwila moment. Agatek ty miałaś juz poród przedwczesny z pierwszym synkiem a mi mówili, że kolejny tez grozi przedwczesnym.
Oby mały jeszcze trochę posiedział w brzuszku
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kochana, tak ja bylam swiadoma ze kolejny tez moze byc wczesniakiem... teraz ladnie nas wyciszyli. Dwoe dawki sterydow wzielam. Powiedz jak Kubus w pierwszych dniach sie mial??

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka w brzuszku :*

WRZESIEŃ

6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: natula - badania prenatalne
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
23: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : ?

Ostatnia edycja:
reklama
Agatek cieszę się, że udało się zatrzymać poród. Trzymamy kciuki za każdy dzień w dwupaku &&&&&&
Madzionga za twoje skarby też trzymam kciuki, aby z każdym dniem były silniejsze ;)

Do góry