reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Pączuś tak kabanos feeeehaha ja dziś zjadłam pół pączka bo mi marmolada nie smakowała Ale za to kilka kabanosów wciągnęłam pyszne były
a na obiadek spaghetti
MartiniM
Ciekawe co nam sie kryje w tych brzuszkach Powiem Wam ze myslalam ze sie dowiem na tej wizycie ,ale dr nic nie wspomnial a ja sie tak nabijalam z meza na usg ze zapomnialam nawet o to zapytac pisanka moze dziewczynke bedziesz miala jak na slodkie krzywo nie patrzysz
ewelin86
Ja ostatnio miałam do tego jeszcze suróweczka z pekinki PychotkaA ja na obiadek pulpeciki w sosie pomidorowym
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja na poczatku nie mogłam patrzeć na słodycze, jadłam tylko kwaśne a potem mi sie pozmieniało i jak kilka dni temu zjadłam ogórka kiszonego to myslalam, że go zwrócę. Teraz z kolei cześciej zjem coś słodkiego.
Martini dasz radę wytrzymać do konca bez poznania płci?? Fajnie by było jakby ktoś tak ze mną żył w niepewności ;-)
Martini dasz radę wytrzymać do konca bez poznania płci?? Fajnie by było jakby ktoś tak ze mną żył w niepewności ;-)
ewelin86
Ja się cały czas zastanawiam czy chce znać płeć Do tej pory nie chce znać tylko M chce poznać Może dam radęJa na poczatku nie mogłam patrzeć na słodycze, jadłam tylko kwaśne a potem mi sie pozmieniało i jak kilka dni temu zjadłam ogórka kiszonego to myslalam, że go zwrócę. Teraz z kolei cześciej zjem coś słodkiego.
pisanka89
Liczę na parke ale dwie dziewczynki też fajnie już dwóch chłopaków bliźniaków mamy w rodzinie to musi się wyrównaćCiekawe co nam sie kryje w tych brzuszkach Powiem Wam ze myslalam ze sie dowiem na tej wizycie ,ale dr nic nie wspomnial a ja sie tak nabijalam z meza na usg ze zapomnialam nawet o to zapytac pisanka moze dziewczynke bedziesz miala jak na slodkie krzywo nie patrzysz
reklama
MartiniM
Powiem Wam , ze moj M nie ma w ogole cisnienia widze,zeby wiedziec , wyszlam z gab i mowie ze skwszona mina ze z tego wszystkiego to nie wiem czy wiadomo juz jaka plec czy nie, a on usmiechniety mowi i dobrze dluzej bedzie niespodzianka Ja tez jakos nie mam szczegolnie parcia - cisze sie z tego , ze sie udalo, ze rozwija sie widac dobrze i rosnie To jest najwazniejsze i jakby mi nikt do porodu nie powiedzial - nie bylabym zalamana napewno