reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczynki.
Ewelina gratuluję chłopczyka, mi na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze tez na 70% bedzie chlopczyk. Masz juz wybrane imię?
Genna cieszę się ze z Twoim Obcym wszystko dobrze, no juz kawał ludzika z niego ;), mówisz że płec juz widac hihi, ciekawe czy Obcy czy Obca :-D. DObrze ze klaczki Ci juz przechodzą.
Elleni piękne zdjęcia ;). Trzymam kciuki za CC :tak:
Ja dziś zaczelam 14 tydzien, powoli zaczyna mi brzusio rosnąć, ale na wadze to 1,5 kg narazie jestem na plusie, a myslalam ze szybko mnie wybrzuszy bo ogolnie jestem szczupla i ważylam przed ciążą 53 kg. Też nie mogę sie doczekac ruchów mojego słoneczka.
Najbardziej mnie trapi problem suchej skóry na brzuchu, jest okropnie sucha mimo iż smaruję ją 3x dziennie Palmersem, bo zauwazywalm ze oliwka mi wysusza. Potrafi mnie az piec, wrrrr, zeby ten brzuch faktycznie byl juz duzy to ok, ale wygladam narazie jak pożadnie najedzona. No nic. Też nie mogę doczekać sie wizyty u lekarza, bo juz tesknie za widokiem mojego szczescia :tak:
Wyczytalam tu na forum odnośnie promocji w super pharmie i oczywiście namówiłam mojego męza by pojechać po ten termometr bezdotykowy, na szczęscie jeszcze byly ;), tak wiec pierwszy zakup dla mojego dzieciaczka juz mam :-)
Esiek jak byś mogla mnie dopisać do swojej listy, termin porodu 22 luty- syn ;-)
Pozdrawiam dziewczynki

Montana bylismy nastawieni na dziewczynke bylam przekonana a tu niespodzianka musimy pomyslec nad imieniem ale.mamy troszke czasu . A jestem tak szczesliwa :D oby tylko zdrowe malenstwo :)
A pierwsze ruchy poczulam jakies połtora tyg. temu. Wiec lada chwila bedziesz czula . A teraz to juz tak coraz mocniej.go czuje uczucie super .
Ja smaruje sie kremem z Pharmaceris foliacti jest calkuem niezły.i wydajny .

Ostatnia edycja:
Eleni ale masz fajnie że dzisiaj bedziesz miała córcie. Powodzenia i czekamy na relacje i zdjecia !!!
Sesja zdjeciowa super, bardzo elegancka i subtelna, no i pokazuje wszystko co najwazniejsze. A najfajniejsze to chyba to z literkami na brzuszku :)

Madzia i Piotr, kciuki za Ciebie... Może dzisiaj dwa porody u nas bedą :-)

Montana szukaj może jakiegoś innego balsamu aby ujedrnic ta skore bo mozesz miec duze nieprzyjemnosci z tego powodu...

A ja mam problem z cyckami,te 2kg co przytyłam to mi chyba tylko w cycki poszły... Są wielkie, nabrzmiałe, brodawki wielkie i bardzo ciemno brazowe no i te sutki cały czas stoją i przez to bolą... Nie wiem co robić z nimi macie jakies pomysły aby złagodzić ból sutków???

reklama
elleni trzymamy kciuki za dzisiejsze cc, oby szybko i gładko poszło i czekamy na relację. A brzusio masz śliczny w tej sesji :-).

madzia i piotr na Ciebie też dzisiaj tu czekamy moze będą dwa bobasy :-)jednego dnia :)

montana zmień balsam bo może jest w tym jakiś składnik który Ci nie służy, ja używam ziaji mammamija i jest dobrze.

Do góry