reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Foot - dobrze, że ból zdiagnozowany i wiesz na co zwracać uwagę. Zostało 10 tygodni - zleci jak z bicza :)

Dziewczyny a ja odebrałam moje paczki i mogę Wam polecić użytkowników allegro:

FRIDA ASPIRATOR do nosa NoseFrida gruszka +4FILTRY (4517394508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - tutaj zamawiałam wszystkie tego typu pierdoły oraz prześcieradła - polecam, prześcieradła są z bardzo grubej frotty i na prawdę fajne bo czasem można się natknąć na takie badziewne. Tutaj możecie śmiało zamówić ja kupiłam do łóżeczka, wózka i na przewijak i wszystkie są OK.

KOCYK MINKY OCIEPLANY 75x100 PROMOCJA!!! (4536311440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a tutaj zamawialam ochraniacz, matę do łóżeczka, zabawke sensoryczną i rożek minky. Wszystko bardzo starananie uszyte i takze polecam.

reklama
Elleni kciuki za jutro&&& aż ci zazdroszczę ze to juz :) będziemy czekać na wieści od ciebie.

madzia i piotr za was tez &&& bo pamietam ze masz jutro wizytę . Odezwij się po.

ewelina gratulacje synka!
Co do szkoły rodzenia to zależy kto ja prowadzi . Ja miałam 3 zajęcia ze świetna Polozna i czas uważam wykorzystany na maxa. Dziś byłam na ostatnich z karmienia piersią prowadzone przez inna Polozna i myślałam ze zasnę ! Nie nauczyłam się niczego.

Zuzia , niepokorna jak się czujecie ? Boicie się troszkę ? Ja się boje ale bardziej o to żeby małej nic się nie stało przy porodzie niż samego porodu. Siedzę juz jak na szpilkach i wyglądam tego dnia ...

Genna tak ja uwielbiam prasować a najwieksza radoche sprawiają mi cieżkie rzeczy typu koszule, garnitury :)

Ja tez zapisałam sie do szkoly rodzenia zaczynamy 30 wrzesnia 15 spotkan przez 10 tygodni:-) Juz nie moge sie doczekać.
Szczerbatka i Ona a wy zapisałyście sie gdzies do Szkoly rodzenia w łodzi??

Minni ja w szpitalu i od pielegniarki dostalam informacje ze moge cwiczyc po 3 miesiacach.I dali mi to na pismie :) O bootcampie moge zapomniec na dluzej.Mozna za to spacerowac i zamierzam za pare tyg robic po 5 km dziennie z mala w wozku.Co do pasa to slyszalam ze jak szwy wypadna to mozna zaczac uzywac.Znajoma wczoraj byla nas odwiedzic,sama ma 3 dzieci i powiedziala zebym brala po 2 wit e dziennie plus smarowala blizne bio oilem.Kazdy ma jakies swoje teorie :)

Oktavi jezeli chodzi o kolyske to wszystko zalezy od tego jakie bedzie dziecko i jak je od poczatku przyzwyczaisz spac.Sprobuj moze najpierw w lozeczku bo moze Ci kolyska byc nie potrzebna.Zawsze mozesz dokupic jezeli lozeczko sie nie sprawdzi.Moja spi w gondoli od wozka,doczepiam takie ala bieguny i ma ala kolyske,ktora niestety na dywanie i tak sie nie buja :)

Eleni kciuki za jutro!:tak:

reklama
dziewczyny czy to normalne ze odczuwam taki dziwny bol w brzuchu jakby klocie sama nie wiem jak to nazwac nie wiem czy to ma tak byc bylam w poniedzialek na wizycie i wszystko ok bylo i maly fika sobie wiec nie wiem moze to normalne i tak jakby ciagly mnie jajniki ale to moze jest efekt powiekszania sie wszystkiego??jak myslicie?

Do góry