reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bziumelka do szkoły rodzenia będę chodzić u siebie w Pabianicach. W poniedziałek położna, która prowadzi zajęcia wraca z urlopu i idę z nią porozmawiać kiedy najlepiej zacząć :).

W niedziele wróciłam z Gdańska, przez tydzień tylko ja, leżak i książka. Odpoczęłam, nabrałam sił i teraz tylko remont ;) musimy przygotować sypialnie dla Maluszka :) narazie będzie spał z nami w jednym pokoju :)

Wczoraj poczułam pierwsze ruchy Pitera :)

Madzia i Piotr zatem czekamy na fotkę niuni:) oby szybko i bezproblemowo wszystko poszło :)

Ja po wizycie , oczywiście wieczornej jak to i naszego doktorka . Nasz kochany obcy dzisiaj juz bardziej żywy, prężył sie, ssał kciuka :) ma juz 93 mm i waży 112g wiec kawał aliena z niego :) aaaa i juz widać płeć :) zdjęcie mam tylko główki bo tak to dostajemy film :) dzisiaj tak ładnie było widać paluszki, wszystkie kości paluszków, jutro musze rozszyfrować skróty na USG bo nie pamietam co jest co :) aaa no i schudłam od ostatniej wizyty 1,5 kg :) dostałam wskazówki na zaparcia , oby pomogły :) wszystko jest super, lekarz sie cieszy , teraz wizyta za 5 tygodni , stesknie sie za widokiem obcego :) ale mam nadzieje ze do tej pory to juz zacznę czuć ruchu i moze jakis brzuszek mi wyskoczy :)

Ostatnia edycja:
Jogo - czujemy sie dobrze,pomalu wyganiam juz malego metoda 3×S ;) mam nadzieje ze do 13 wrzesnia sie pojawi bo wtedy mama przylatuje do mnie...
Porodu sie nie boje ,bardziej komplikacji...ale jestem dobrej mysli :)
Elleni trzymam kciuki :)

Dziewczyny dziękuję za kciuki ::* ja wstałam przed 7.00 (jak nigdy :p) ale tylko dlatego żeby zjeść śniadanie bo przed cc nie mogę 6h jeść czyli już nic do buzi nawet włożyć nie powinnam…. Tak to bym spała ale nie wytrzymałabym tyle bez jedzenia bo pewnie kolejny posiłek dostanę jutro na śniadanie i to… zapewne kisiel hehehe

Wstawię wam parę jeszcze ciepłych zdjęć z naszej brzuszkowej sesji ;)
_PET2701.jpg_PET2712bw.jpg_PET2717.jpg_PET2731.jpg_PET2759.jpg_PET2764-PS.jpg

Magda_7891 Ja tam nawet nie myślę hehe. No totalny luz jakby to był normalny dzień ale to pewnie dlatego, że w domu jestem i godzinę przed cięciem dopiero jadę do kliniki. Nie mam czasu myśleć. Dopiero wczoraj wieczorem spakowałam piżamy i szlafrok do torby bo schły ba balkonie. Ja tam bardziej chcę tego porodu i tych magicznych chwil po wyjściu małej z brzucha niż boję się samej operacji;) pewnie dotrze do mnie i trochę strach ogarnie jak wejdę na operacyjną i znów zobaczę wszystkich lekarzy w maskach i czepkach

Załączniki

• _PET2701.jpg
    _PET2701.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 78
  • _PET2712bw.jpg
    _PET2712bw.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 69
  • _PET2717.jpg
    _PET2717.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 69
  • _PET2731.jpg
    _PET2731.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 67
  • _PET2759.jpg
    _PET2759.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 77
  • _PET2764-PS.jpg
    _PET2764-PS.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Elleni, śliczne zdjęcia :)
Podziwiam że tak spokojnie podchodzisz ale to dobrze po co się stresować ;)
Trzymam kciuki i czekamy na zdjęcie malutkiej ślicznotki :)

Do góry