reklama
Foote
Fanka BB :)
Ona mi dziś lekarz na podobne bóle powiedział, że to normalne, i mam się martwić jakby zaczął twardnieć brzuch. Najlepiej jak ciebie boli to się na chwile połóż mi to pomaga.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ewelina gratuluje synusia :-) zdjecie super...
szczerbatka
Bziumelka do szkoły rodzenia będę chodzić u siebie w Pabianicach. W poniedziałek położna, która prowadzi zajęcia wraca z urlopu i idę z nią porozmawiać kiedy najlepiej zacząć .
W niedziele wróciłam z Gdańska, przez tydzień tylko ja, leżak i książka. Odpoczęłam, nabrałam sił i teraz tylko remont musimy przygotować sypialnie dla Maluszka narazie będzie spał z nami w jednym pokoju
Wczoraj poczułam pierwsze ruchy Pitera
W niedziele wróciłam z Gdańska, przez tydzień tylko ja, leżak i książka. Odpoczęłam, nabrałam sił i teraz tylko remont musimy przygotować sypialnie dla Maluszka narazie będzie spał z nami w jednym pokoju
Wczoraj poczułam pierwsze ruchy Pitera
Foote
Na koniec dnia miła niespodzianka, moja mama załatwiła ubranka dla Jeżyka, dwie siatki i dalsze w drodze w tym kombinezony
genna
Madzia i Piotr zatem czekamy na fotkę niuni oby szybko i bezproblemowo wszystko poszło
Ja po wizycie , oczywiście wieczornej jak to i naszego doktorka . Nasz kochany obcy dzisiaj juz bardziej żywy, prężył sie, ssał kciuka ma juz 93 mm i waży 112g wiec kawał aliena z niego aaaa i juz widać płeć zdjęcie mam tylko główki bo tak to dostajemy film dzisiaj tak ładnie było widać paluszki, wszystkie kości paluszków, jutro musze rozszyfrować skróty na USG bo nie pamietam co jest co aaa no i schudłam od ostatniej wizyty 1,5 kg dostałam wskazówki na zaparcia , oby pomogły wszystko jest super, lekarz sie cieszy , teraz wizyta za 5 tygodni , stesknie sie za widokiem obcego ale mam nadzieje ze do tej pory to juz zacznę czuć ruchu i moze jakis brzuszek mi wyskoczy
Ja po wizycie , oczywiście wieczornej jak to i naszego doktorka . Nasz kochany obcy dzisiaj juz bardziej żywy, prężył sie, ssał kciuka ma juz 93 mm i waży 112g wiec kawał aliena z niego aaaa i juz widać płeć zdjęcie mam tylko główki bo tak to dostajemy film dzisiaj tak ładnie było widać paluszki, wszystkie kości paluszków, jutro musze rozszyfrować skróty na USG bo nie pamietam co jest co aaa no i schudłam od ostatniej wizyty 1,5 kg dostałam wskazówki na zaparcia , oby pomogły wszystko jest super, lekarz sie cieszy , teraz wizyta za 5 tygodni , stesknie sie za widokiem obcego ale mam nadzieje ze do tej pory to juz zacznę czuć ruchu i moze jakis brzuszek mi wyskoczy
Ostatnia edycja:
Niepokorna
Jogo - czujemy sie dobrze,pomalu wyganiam juz malego metoda 3×S mam nadzieje ze do 13 wrzesnia sie pojawi bo wtedy mama przylatuje do mnie...
Porodu sie nie boje ,bardziej komplikacji...ale jestem dobrej mysli
Elleni trzymam kciuki
Porodu sie nie boje ,bardziej komplikacji...ale jestem dobrej mysli
Elleni trzymam kciuki
elleni
Dziewczyny dziękuję za kciuki ::* ja wstałam przed 7.00 (jak nigdy ) ale tylko dlatego żeby zjeść śniadanie bo przed cc nie mogę 6h jeść czyli już nic do buzi nawet włożyć nie powinnam…. Tak to bym spała ale nie wytrzymałabym tyle bez jedzenia bo pewnie kolejny posiłek dostanę jutro na śniadanie i to… zapewne kisiel hehehe
Wstawię wam parę jeszcze ciepłych zdjęć z naszej brzuszkowej sesji
Magda_7891 Ja tam nawet nie myślę hehe. No totalny luz jakby to był normalny dzień ale to pewnie dlatego, że w domu jestem i godzinę przed cięciem dopiero jadę do kliniki. Nie mam czasu myśleć. Dopiero wczoraj wieczorem spakowałam piżamy i szlafrok do torby bo schły ba balkonie. Ja tam bardziej chcę tego porodu i tych magicznych chwil po wyjściu małej z brzucha niż boję się samej operacji pewnie dotrze do mnie i trochę strach ogarnie jak wejdę na operacyjną i znów zobaczę wszystkich lekarzy w maskach i czepkach
Wstawię wam parę jeszcze ciepłych zdjęć z naszej brzuszkowej sesji
Magda_7891 Ja tam nawet nie myślę hehe. No totalny luz jakby to był normalny dzień ale to pewnie dlatego, że w domu jestem i godzinę przed cięciem dopiero jadę do kliniki. Nie mam czasu myśleć. Dopiero wczoraj wieczorem spakowałam piżamy i szlafrok do torby bo schły ba balkonie. Ja tam bardziej chcę tego porodu i tych magicznych chwil po wyjściu małej z brzucha niż boję się samej operacji pewnie dotrze do mnie i trochę strach ogarnie jak wejdę na operacyjną i znów zobaczę wszystkich lekarzy w maskach i czepkach
Załączniki
reklama
Magda_7891
Elleni, śliczne zdjęcia
Podziwiam że tak spokojnie podchodzisz ale to dobrze po co się stresować
Trzymam kciuki i czekamy na zdjęcie malutkiej ślicznotki
Podziwiam że tak spokojnie podchodzisz ale to dobrze po co się stresować
Trzymam kciuki i czekamy na zdjęcie malutkiej ślicznotki