reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Peti &&& trzymam i nie puszczam .
Niepokorna brzusio super , mniej więcej taki jak mój na wielkość :)

esiek ty nie możesz uwierzyć ze u ciebie 7 mc a ja nadal zadaje sobie pytanie czy to nie sen i czy naprawdę jestem w ciąży a to już 9 mc! Spotkał nas wielki cud ja już niewierzylam ze się uda i ze będę mama a tu proszę moje największe marzenie niedługo się spełni :)

genna gratuluje pomyslnych wynikow i grzecznego dzidziusia.

reklama
foote - to prawie identycznie nam krzywa wyszła... nie będziemy same - przynajmniej jakieś wsparcie będzie:)
ja dziś już wizyta u gina i już dziś korzystając z glukometru babcinego mierzę sobie cukier w ciągu dnia - na czczo miałam 98, po śniadaniu (po godzinie) 108 a teraz godzinę po obiedzie mam 121 - zobaczymy co mi lekarz powie...
genna - ja też początkowo sądziłam że nie chcę wiedzieć kto nam się urodzi, ale w okolicy połówkowego nie dałam rady i się dopytałam:) więc podziwiam że trwasz w decyzji:)
ewelina - witam:)

Ema jakos dam radę ale tez mnie kusi by poznać jak byłam w smyku szczególnie i oglądałam rzeczy , ale dam radę, zobacYmy jesCze co z M bo uparty jest , ale dzisiaj zakupiłam pierwsza rzecz dla obcego , narazie na tym koniec na jesień moze cos więcej kupie, bo jeszcze jakos nie mam szału na zakupy Zobacz załącznik 638481

Czesc dziewczyny. Ja tez powolutku zaczynam sie witac, duzo z Was kojarze z innych wątków :-).
Ja tez nie mogę jeszcze uwierzyc ze jestem w ciazy, ze spelnilo sie moje i mojego eMka najwieksze marzenie. Wczoraj mialam USG genetyczne ktore wyszlo bardzo ładnie, moje szczęście rozwija sie prawidlowo, a nawet lekarka stwierdzila ze wyglada jej na tydzien wieksze niż wg zabiegu .Wg niej wczoraj mialam 12t6d ciazy. A termin porodu mam na 20 lutego :-)
Pozdrawiam Was wszystkie

Montana , Ewelina witajcie po tej właściwej stronie :) lrnkabar dzięki wlasnie siedziałam I rozszyfrowywalam :) nie mam
Podanej masy ciała tylko wlasnie jakby ten wzór z czego sie go mierzy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry