reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no my też mamy właśnie w sobotę 13 sierpnia i właśnie chciałam bez alko ael już tak jak pisałam wyżej zaczynają się pierwsze komentarze że jak to bez lampki wina nawet więc nie wiem czy tak ma zostać czy ulec i dać im to wino. U nas zaproszone 60 osób około ale ciekawa jestem czy wszyscy dotrą No dorosłych jest 48 osób reszta to dzieciaki
Ooo to dużo ludzi, u nas max 20. Rób tak uważasz bo gadać będę zawsze. Jak postawisz to część się oburzy że jak to na chrzcie alko, a jak nie będzie to druga połowa oburzona że nie ma 😆 więc rób według swoich przekonań

no my też mamy właśnie w sobotę 13 sierpnia i właśnie chciałam bez alko ael już tak jak pisałam wyżej zaczynają się pierwsze komentarze że jak to bez lampki wina nawet więc nie wiem czy tak ma zostać czy ulec i dać im to wino. U nas zaproszone 60 osób około ale ciekawa jestem czy wszyscy dotrą No dorosłych jest 48 osób reszta to dzieciaki
Łoooo. U mnie na ślub tyle nie zaprosiliśmy 🤣🤣🤣
Ale nasz ślub był trochę inny bo w plenerze

Faktycznie. Ale muszę spróbować rez tych co piszesz. Moja Natalka od pobytu w szpitalu ma taki apetyt że 4 razy dziennienrobi kupę. A miałyśmy zatem spory problem. Co dajesz Misce pić?
Wode.Nawet jej wchodzi.caly czas b.box jest dla niej dostepny wiec nawet wypija to co jej naleje.Czasem podaje tez kompot i tez pije.Moja nie jest fanka ani jedzenia ani spania🥴

Kochana a czemu nie pomyślisz o nowej stymulacji? Jestem pewna że znowu by się udało.
Juz nie.W przyszlym roku koncze 40lat.Druga stym8lacja to byla moha ostatnia-tak postanowilismy z mezem.Z reszta mtsle ze moje amh spadli na leb na szyje i jajek bym nie naprodukowala- tym bardziej ze przy dwoch mialam uch tyle co kot naplakal.A jeszcze jakby los byl zlosliwy to akurat bym ich naprodukowala i co?Nie oddalabym wiec...😪

my bez ślubu to chociaż niech obiad na chrzcie zjedzą bo wesela nie moge szybko obiecać przy tych kredytach co mamy 🤣🤣🤣
Nasze wesele to ognisko na polanie. Ok 45 osób. Narobiłam karkowek chyba z 20kg - pieczone na ognisku. Do tego piwo (ojciec mój przyniósł jakieś whisky), wino i piwo bezalkoholowe którego poszło najwięcej i jeszcze brat jechał dokupić.
Na początku wielkie oburzenie a potem wszyscy zadowoleni bo tak fajnie się bawili i bez spiny (ślub w lipcu więc super pogoda była), no i nie musieli wydawać na sukienki, buty itd.
Koszt ok 3k na wszystko z moją krwistoczerwoną sukienką 🤣
My oboje nie chcieliśmy typowego wesela.
Z byłym (na szczęście nie doszło do ślubu) był z tym problem bo on chciał się zapożyczyć i zrobić imprezkę dla całych rodzin (z 400/500 gości z czego 3/4 nie widziało żadne z nas od lat)

reklama
Do góry