reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no my też mamy właśnie w sobotę 13 sierpnia i właśnie chciałam bez alko ael już tak jak pisałam wyżej zaczynają się pierwsze komentarze że jak to bez lampki wina nawet więc nie wiem czy tak ma zostać czy ulec i dać im to wino. U nas zaproszone 60 osób około ale ciekawa jestem czy wszyscy dotrą No dorosłych jest 48 osób reszta to dzieciaki
Ooo to dużo ludzi, u nas max 20. Rób tak uważasz bo gadać będę zawsze. Jak postawisz to część się oburzy że jak to na chrzcie alko, a jak nie będzie to druga połowa oburzona że nie ma 😆 więc rób według swoich przekonań

no my też mamy właśnie w sobotę 13 sierpnia i właśnie chciałam bez alko ael już tak jak pisałam wyżej zaczynają się pierwsze komentarze że jak to bez lampki wina nawet więc nie wiem czy tak ma zostać czy ulec i dać im to wino. U nas zaproszone 60 osób około ale ciekawa jestem czy wszyscy dotrą No dorosłych jest 48 osób reszta to dzieciaki
Łoooo. U mnie na ślub tyle nie zaprosiliśmy 🤣🤣🤣
Ale nasz ślub był trochę inny bo w plenerze

Faktycznie. Ale muszę spróbować rez tych co piszesz. Moja Natalka od pobytu w szpitalu ma taki apetyt że 4 razy dziennienrobi kupę. A miałyśmy zatem spory problem. Co dajesz Misce pić?
Wode.Nawet jej wchodzi.caly czas b.box jest dla niej dostepny wiec nawet wypija to co jej naleje.Czasem podaje tez kompot i tez pije.Moja nie jest fanka ani jedzenia ani spania🥴

Kochana a czemu nie pomyślisz o nowej stymulacji? Jestem pewna że znowu by się udało.
Juz nie.W przyszlym roku koncze 40lat.Druga stym8lacja to byla moha ostatnia-tak postanowilismy z mezem.Z reszta mtsle ze moje amh spadli na leb na szyje i jajek bym nie naprodukowala- tym bardziej ze przy dwoch mialam uch tyle co kot naplakal.A jeszcze jakby los byl zlosliwy to akurat bym ich naprodukowala i co?Nie oddalabym wiec...😪

my bez ślubu to chociaż niech obiad na chrzcie zjedzą bo wesela nie moge szybko obiecać przy tych kredytach co mamy 🤣🤣🤣
Nasze wesele to ognisko na polanie. Ok 45 osób. Narobiłam karkowek chyba z 20kg - pieczone na ognisku. Do tego piwo (ojciec mój przyniósł jakieś whisky), wino i piwo bezalkoholowe którego poszło najwięcej i jeszcze brat jechał dokupić.
Na początku wielkie oburzenie a potem wszyscy zadowoleni bo tak fajnie się bawili i bez spiny (ślub w lipcu więc super pogoda była), no i nie musieli wydawać na sukienki, buty itd.
Koszt ok 3k na wszystko z moją krwistoczerwoną sukienką 🤣
My oboje nie chcieliśmy typowego wesela.
Z byłym (na szczęście nie doszło do ślubu) był z tym problem bo on chciał się zapożyczyć i zrobić imprezkę dla całych rodzin (z 400/500 gości z czego 3/4 nie widziało żadne z nas od lat)

reklama
Do góry