reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja bym zaczekała. Jeśli temperatura nie rośnie to nie ma sensu brać tabletek.
Wlasnie mialam konsultacje. Kazala brac od 38 albo jak mnie cos bardzo boli. Oprocz tego duzo wody, lezenie, inhalacje, płukanie gardla i siemie lniane bo dobre na sluzowki. I l4 do konca tygodnia. Nie klocilam sie bo mimo pracy z domu nie ma opcji, zebym dala rade pracowac nawet na lezaco.

Wlasnie mialam konsultacje. Kazala brac od 38 albo jak mnie cos bardzo boli. Oprocz tego duzo wody, lezenie, inhalacje, płukanie gardla i siemie lniane bo dobre na sluzowki. I l4 do konca tygodnia. Nie klocilam sie bo mimo pracy z domu nie ma opcji, zebym dala rade pracowac nawet na lezaco.
Też bym brała od 38. Masz zwolnienie, wypoczywaj. Niestety panuje jakiś paskudny wirus.

Tak planuje :) zjadlam rosół i troszke lepiej. No cos kurde paskudnego :/ albo wczoraj mnie zawialo bo byla taka zdradziecka pogoda. Niby cieplo a wialo :/
U córki w grupie żłobkowej na 32 osoby chodzi 9 osób. Objawy właśnie gorączka przez trzy dni, osłabienie i lekki katar. Jeszcze do końca nie jest zdrowa. Mnie też coś wzięło, właśnie jak opisujesz, czasem aż mam zawroty głowy.

U córki w grupie żłobkowej na 32 osoby chodzi 9 osób. Objawy właśnie gorączka przez trzy dni, osłabienie i lekki katar. Jeszcze do końca nie jest zdrowa. Mnie też coś wzięło, właśnie jak opisujesz, czasem aż mam zawroty głowy.
Zawroty z rana mialam mega. Myślałam, ze to niskie cisnienie w ciazy. Teraz co jakis czas mam, staram sie glownie lezec.
Pocieszylas mnie, ze 3 dni :) mam nadzieje, ze jutro juz bedzie choc troche lepiej.

reklama
Do góry