reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzie mig3

Idź na USG zaraz po okresie. Cienka śluzówka pozwoli na dostrzeżenie polipów, mięśniaków.
nie zrobia mi tutaj usg 🤦🏻‍♀️ ostatnio nie mogłam się doprosić o wizytę u ginekologa. Tutaj wszystkim zajmuje się lekarz rodzinny, a on nie widzi problemu i ze przy pcos to normalne. Dostałam teleporade z doktor ala ginekolog od staran o dziecko i na niej przepisała mi antykoncepcję, biorę już 3 miesiące bo jak dostałam pierwszy okres po porodzie to od tamtej chwili non stop plamilam z czarnymi skrzepami i plamienie zmieniało się w krwawienie zaledwie w 20dc. Teraz już biorę te hormony 3 miesiące okres jak w zegarku co nigdy u mnie nie było miejsca - okres był raz, 2 razy w roku, jeśli go wywołałam duphastonem/provera/luteina. Zamierzam chwile je brać, może moje cykle się odblokują i trafi się naturalna.

Nie kazde dziecko bedzie tak samo reagowac na mm.10ciu bedzie odpowiadalo a 11emu juz nie.u nas sprawdzil sie Bebilon chociaz mialam juz zmieniac.u fredki moze sie nie sprawdzic.co jednemu dziecku odpowiada noe znaczy ze drugiemu bedzie.
tyle ze ja w ogóle nie zmieniałam bo karmiłam piersią wróciłam po prostu do tego które pił wcześniej.

mój chodzi od 10miesiaca teraz brakuje 4 miesiecy do 2 lat i nadal pokonujemy spore dystanse wózkiem 😊 chyba pod tym względem synek mnie zaskoczył pozytywnie.
Dokładnie to zależy od dziecka mój syn też już chodzi ale wózkiem lubi być wożony😉
Ale zaoszczędziłam 🤣
Haha no ja też poczułam oszczędność jak przeszliśmy na mleko refundowane🤣🤣wiadomo wolałabym miec dziecko bez alergii ale cena bez wątpienia jest na plus🙈😉

nie zrobia mi tutaj usg 🤦🏻‍♀️ ostatnio nie mogłam się doprosić o wizytę u ginekologa. Tutaj wszystkim zajmuje się lekarz rodzinny, a on nie widzi problemu i ze przy pcos to normalne. Dostałam teleporade z doktor ala ginekolog od staran o dziecko i na niej przepisała mi antykoncepcję, biorę już 3 miesiące bo jak dostałam pierwszy okres po porodzie to od tamtej chwili non stop plamilam z czarnymi skrzepami i plamienie zmieniało się w krwawienie zaledwie w 20dc. Teraz już biorę te hormony 3 miesiące okres jak w zegarku co nigdy u mnie nie było miejsca - okres był raz, 2 razy w roku, jeśli go wywołałam duphastonem/provera/luteina. Zamierzam chwile je brać, może moje cykle się odblokują i trafi się naturalna.
Jak będziesz w pl wybierz się na USG. Ja mam mięśniaka i to on powoduje przerost śluzówki , albo może mam coś tam jeszcze cholera wie. Cykle mam jak w zegarku, więc hormonalnie raczej ok.

Nie kazde dziecko bedzie tak samo reagowac na mm.10ciu bedzie odpowiadalo a 11emu juz nie.u nas sprawdzil sie Bebilon chociaz mialam juz zmieniac.u fredki moze sie nie sprawdzic.co jednemu dziecku odpowiada noe znaczy ze drugiemu bedzie.
Tak jak mówisz. Każdemu co innego odpowiada. Poczekam z miesiąc żeby zobaczyć jak mały się będzie zachowywał bo wiadomo że od razu nie będzie mi skakał i tańczył 😜

reklama
Wow, to tanio. Oczywiście biorąc pod uwagę ile tam macie płacone na godzinę
wlasnie metr ode mnie siedzi Holender, 24 lata, praktykant, bez doswiadczenia. Pomagam mu wybrac pferte pracy po poworcie za miesiac do Nl. 2700€ na reke. Noz jprdl, przeprowadzam sie, tu sie tyle zarabia majac 10 lat stazu 🤣🤣🤣

Do góry