reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

mozesz zaczac kiedy chcesz. Ja po porodzie 6tyg, wizyta u gin, tabsy od nastepnego dnia. Tak po pierwszym jak po drugim. Ja biore Cerazet od lat. Zero skutkow ubocznych. Endomenda pod kontrola. Albo rozwaz Mirene
Nie wiem czy mogę wkładkę przy mięśniaku rosnącym do wewnątrz macicy. W poniedziałek dowiem się więcej. Ważne aby jakoś zniwelować problem najbliżej miesiączki.

reklama
Dziś byliśmy z małym na zakupach w biedrze 😎. Ale czad 😜. Mąż latał z fotelikiem a ja pakowałam co chciałam 😜
Wydałam prawie 400zl a najdroższe było 1 mleko za 40zl. Ja nie wiem co takiego miałam w tym koszyku. No taka drożyzna że szok. Kiedy miałam pełny wózek za 200zl a teraz dwa razy tyle 🤦
Kolejne mm to koszt 64zl😱😱

reklama
@fredka84 u Basi ten hipp mega się sprawdzil. Teraz już nie wiem czy to mleko czy ten probiotyk ale widzę znaczna poprawę. Sama robi ładne kupy i nie wydziera się. Oby Kajtus poszedł na bebilona. Slyszalam że ten nasz NAN jest chyba za tłusty. Ja uciekam, dzisiaj mega dzień.

Do góry