reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No my od początku dostawaliśmy w szpitalu nutrilon na dokarmianie jak nie miałam pokarmu, potem tylko cyc do 8 miesiąca i potem znowu mm. Jemu nic po nim nie było.
Nie kazde dziecko bedzie tak samo reagowac na mm.10ciu bedzie odpowiadalo a 11emu juz nie.u nas sprawdzil sie Bebilon chociaz mialam juz zmieniac.u fredki moze sie nie sprawdzic.co jednemu dziecku odpowiada noe znaczy ze drugiemu bedzie.

Ostatnio tampon i wkładka wystarczyła może na godzinę 🙄 mam dość.
O qwa toż to potok. A to nie jest cis z hormonami???

a ja póki co po ciazy mam mega skąpe okresy gdzie większość lasek zalewa...Za to przez 2 mce miałam je co 2 tyg...a teraz był po 3. ciekawe co dalej...
no zebys wiedziala. Starsza byla 2 bite lata prawie tylko na mm, jakies 4 puszki miesiecznie 🤦🏻‍♀️
no ja też zatem chyba sobie policzę ile to kasy i powiem mężowi zeby mi cos kupił plus premia dwumiesięczna za poranione sutki 🤪

Wiesz opinie opiniami.jak dziecku nie bedzie odpowiadal do co z tego ze opinie dobre.trzeva czasami dlugo szukac
ale ja nie pisalam, ze nie. Tyle ze peoblemy najczesciej biora sie z tego ze dziecko dostaje slabe mleko. Znam niewiele przypadkow dziexi na dobryn mm, gdzie trzeba bylo szukac i szukac. Zdaza sie jasne, ale rzsdziej. Dlatego warto zainwestowac, bo to jedyna rzecz ktora dziecko je miesiacami

Dzie mig3
mam tak samo po porodzie, a skurcze jak te porodowe 🤦🏻‍♀️ leje się jak ze świni, w Wielkanoc myślałam ze umrę, włożyłam tampon dojechaliśmy do rodziców - 15 min piechota i już byłam zalana 😭
Idź na USG zaraz po okresie. Cienka śluzówka pozwoli na dostrzeżenie polipów, mięśniaków.

Ostatnia edycja:

a ja póki co po ciazy mam mega skąpe okresy gdzie większość lasek zalewa...Za to przez 2 mce miałam je co 2 tyg...a teraz był po 3. ciekawe co dalej...

no ja też zatem chyba sobie policzę ile to kasy i powiem mężowi zeby mi cos kupił plus premia dwumiesięczna za poranione sutki 🤪
ja tu kiedys z kims liczylam ile na pampersy wydalam przy starszej i wyszlo cos 3.000€ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣 wole nie doliczac mleka, serio. No wakacje na Karaibach jak nic 🤣🤣🤣

reklama

Mam tak od dłuższe czasu. Początkowo żaden lekarz nie chciał nic zrobić bo chciałam być w ciąży. Potem po laparoskopii i usunięciu polipa cudownie się naprawiło. Teraz trzy lata po porodzie wróciło.

Jeszcze dorzucić zniszczone cycki, niestety moje nie są zbyt piękne i jakieś takie mało wrażliwe się zrobiły 🙃 myślę że za tyle lat kp to mąż może zapłacić za nowe cycki🤪

Do góry