reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No my od początku dostawaliśmy w szpitalu nutrilon na dokarmianie jak nie miałam pokarmu, potem tylko cyc do 8 miesiąca i potem znowu mm. Jemu nic po nim nie było.
Nie kazde dziecko bedzie tak samo reagowac na mm.10ciu bedzie odpowiadalo a 11emu juz nie.u nas sprawdzil sie Bebilon chociaz mialam juz zmieniac.u fredki moze sie nie sprawdzic.co jednemu dziecku odpowiada noe znaczy ze drugiemu bedzie.

Ostatnio tampon i wkładka wystarczyła może na godzinę 🙄 mam dość.
O qwa toż to potok. A to nie jest cis z hormonami???

a ja póki co po ciazy mam mega skąpe okresy gdzie większość lasek zalewa...Za to przez 2 mce miałam je co 2 tyg...a teraz był po 3. ciekawe co dalej...
no zebys wiedziala. Starsza byla 2 bite lata prawie tylko na mm, jakies 4 puszki miesiecznie 🤦🏻‍♀️
no ja też zatem chyba sobie policzę ile to kasy i powiem mężowi zeby mi cos kupił plus premia dwumiesięczna za poranione sutki 🤪

Wiesz opinie opiniami.jak dziecku nie bedzie odpowiadal do co z tego ze opinie dobre.trzeva czasami dlugo szukac
ale ja nie pisalam, ze nie. Tyle ze peoblemy najczesciej biora sie z tego ze dziecko dostaje slabe mleko. Znam niewiele przypadkow dziexi na dobryn mm, gdzie trzeba bylo szukac i szukac. Zdaza sie jasne, ale rzsdziej. Dlatego warto zainwestowac, bo to jedyna rzecz ktora dziecko je miesiacami

Dzie mig3
mam tak samo po porodzie, a skurcze jak te porodowe 🤦🏻‍♀️ leje się jak ze świni, w Wielkanoc myślałam ze umrę, włożyłam tampon dojechaliśmy do rodziców - 15 min piechota i już byłam zalana 😭
Idź na USG zaraz po okresie. Cienka śluzówka pozwoli na dostrzeżenie polipów, mięśniaków.

Ostatnia edycja:

a ja póki co po ciazy mam mega skąpe okresy gdzie większość lasek zalewa...Za to przez 2 mce miałam je co 2 tyg...a teraz był po 3. ciekawe co dalej...

no ja też zatem chyba sobie policzę ile to kasy i powiem mężowi zeby mi cos kupił plus premia dwumiesięczna za poranione sutki 🤪
ja tu kiedys z kims liczylam ile na pampersy wydalam przy starszej i wyszlo cos 3.000€ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣 wole nie doliczac mleka, serio. No wakacje na Karaibach jak nic 🤣🤣🤣

reklama

Mam tak od dłuższe czasu. Początkowo żaden lekarz nie chciał nic zrobić bo chciałam być w ciąży. Potem po laparoskopii i usunięciu polipa cudownie się naprawiło. Teraz trzy lata po porodzie wróciło.

Jeszcze dorzucić zniszczone cycki, niestety moje nie są zbyt piękne i jakieś takie mało wrażliwe się zrobiły 🙃 myślę że za tyle lat kp to mąż może zapłacić za nowe cycki🤪

Do góry