bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie będę się tak martwić. Czyli po prostu reakcja organizmu. Bo wiesz jakie cuda można w internecie wyczytaćja dostałam mega biegunki po grochowce w ciąży gdzie w normalnych warunkach nic mi nie jest. W ciąży wszystko inne i reakcja organizmu może się zmieniać
ja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temuDziewczyny bo zaczynam swirowac przez dr google. Czy jak mam czasem rozwolnienie to mam juz sie martwic? bo wg google tak, bardziej powinnam miec zaparcia....
ja tez się przeraziłam i dzwoniłam do położnej - w Holandii to położna zajmuje się ciaza a nie ginekolog. Uspokoiła mnie ze w ciąży zmieniaja nam się smaki ale tez reakcja na różne potrawy.To nie będę się tak martwić. Czyli po prostu reakcja organizmu. Bo wiesz jakie cuda można w internecie wyczytać
ja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnotyHej dziewczyny.ja już po połówkowym wielka ulga wszystko ok. Jak ja się bałam , ale już mnie ogarną spokój ,synio rośnie macha i ma się dobrze ...
to szczczep się wcześniej niż później bo kto wie kiedy urodziszJa sporo lykam roznych bo mam ciagle te skurcze, codziennie niestety. Wiec organizm Twoj tez moze nie tolerowac. Sprobuj moze brac po jedzeniu w obiad?
Evela i @Magda 1234 wielkie gratulacje . Teraz już można odetchnąć i w spokoju cieszyć się ciążą . Dla mnie połówkowe te był taki kamień milowy i wtedy wreszcie uwierzyłam że spotkało mnie też szczęście, zwane zdrowo rozwijająca się ciążaja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty
No ja tez duzo owocow, sliwki jablka obowiazkowo, soki pomaranczowe hektolitry, pomarancze mandarynki wszystko idzie. Maliny do owsianki a banan do koktajlu z maslanka na floręja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temu
Siperja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty