reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Symbiosys bifibaby dziewczyny pomyliłam o taki właśnie probiotyk chodzi nie sabsimplex. Znacie taki?

Załączniki

• image000000(5).jpg
    image000000(5).jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dziewczyny bo zaczynam swirowac przez dr google. Czy jak mam czasem rozwolnienie to mam juz sie martwic? 🙈 bo wg google tak, bardziej powinnam miec zaparcia....
ja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temu🤦‍♀️

To nie będę się tak martwić. Czyli po prostu reakcja organizmu. Bo wiesz jakie cuda można w internecie wyczytać ;)
ja tez się przeraziłam i dzwoniłam do położnej - w Holandii to położna zajmuje się ciaza a nie ginekolog. Uspokoiła mnie ze w ciąży zmieniaja nam się smaki ale tez reakcja na różne potrawy.

Hej dziewczyny.ja już po połówkowym wielka ulga wszystko ok. Jak ja się bałam , ale już mnie ogarną spokój ,synio rośnie macha i ma się dobrze ...♥️
ja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze 🥰 chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty 🙈

ja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze 🥰 chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty 🙈
Evela i @Magda 1234 wielkie gratulacje ❤️. Teraz już można odetchnąć i w spokoju cieszyć się ciążą ❤️. Dla mnie połówkowe te był taki kamień milowy i wtedy wreszcie uwierzyłam że spotkało mnie też szczęście, zwane zdrowo rozwijająca się ciąża❤️

ja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temu🤦‍♀️
No ja tez duzo owocow, sliwki jablka obowiazkowo, soki pomaranczowe hektolitry, pomarancze mandarynki wszystko idzie. Maliny do owsianki a banan do koktajlu z maslanka na florę🤣
Dobrze ze chociaz smakuje juz wszystko!
Jaja na żelazo, kwaszone do nich tez - kocham je! Takze w sumienu mnie nie zdziwi zadne rozstrojenie zoladka😄
Wszystko byle nie bylo zatwardzenia😛😛😛

reklama
Do góry