reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Symbiosys bifibaby dziewczyny pomyliłam o taki właśnie probiotyk chodzi nie sabsimplex. Znacie taki?

Załączniki

• image000000(5).jpg
    image000000(5).jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Dziewczyny bo zaczynam swirowac przez dr google. Czy jak mam czasem rozwolnienie to mam juz sie martwic? 🙈 bo wg google tak, bardziej powinnam miec zaparcia....
ja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temu🤦‍♀️

To nie będę się tak martwić. Czyli po prostu reakcja organizmu. Bo wiesz jakie cuda można w internecie wyczytać ;)
ja tez się przeraziłam i dzwoniłam do położnej - w Holandii to położna zajmuje się ciaza a nie ginekolog. Uspokoiła mnie ze w ciąży zmieniaja nam się smaki ale tez reakcja na różne potrawy.

Hej dziewczyny.ja już po połówkowym wielka ulga wszystko ok. Jak ja się bałam , ale już mnie ogarną spokój ,synio rośnie macha i ma się dobrze ...♥️
ja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze 🥰 chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty 🙈

ja połówkowe miałam w poniedziałek i też wszystko dobrze 🥰 chłopak zdrowo rośnie , rozwija się i jedyne czym się chwali na USG to jego klejnoty 🙈
Evela i @Magda 1234 wielkie gratulacje ❤️. Teraz już można odetchnąć i w spokoju cieszyć się ciążą ❤️. Dla mnie połówkowe te był taki kamień milowy i wtedy wreszcie uwierzyłam że spotkało mnie też szczęście, zwane zdrowo rozwijająca się ciąża❤️

ja od kilku dni poranne rozwolnienia... ale myślę że od dużej ilości błonnika w diecie, warzyw i owoców... a moze przede wszystkim od ogórków kiszonych/małosolnych co to jem je na kolację... ale lepiej tak niż zaparciach bo i taki epizod mialam jakiś czas temu🤦‍♀️
No ja tez duzo owocow, sliwki jablka obowiazkowo, soki pomaranczowe hektolitry, pomarancze mandarynki wszystko idzie. Maliny do owsianki a banan do koktajlu z maslanka na florę🤣
Dobrze ze chociaz smakuje juz wszystko!
Jaja na żelazo, kwaszone do nich tez - kocham je! Takze w sumienu mnie nie zdziwi zadne rozstrojenie zoladka😄
Wszystko byle nie bylo zatwardzenia😛😛😛

reklama
Do góry