Natalka to sie bardzo zmienila.Podobne sa do siebie-wiadomo ze siostryHehehe Patrz na to
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Trzymaj się jakoś. Zobaczysz to wszystko minie, z mężem odnajdziecie drogę do siebie. My żyliśmy sobie 10 lat sami zanim urodził się syn, już chyba kiedyś pisałam, było słodko-pierdzaco i zdechło. Jeśli czujesz że masz dość zostawiaj Kajtusia z mężem, sama uciekaj do pracy w ogrodzie albo chociaż na zakupy do sklepuJaka tam impreza
Takie urodziny, że nawet kłótnia z mężem była
U mojej siostry też sajgon z dwulatkiem. Nie można go ogarnąć
Kajtuś powolutku powinien się uspokajać, w sensie mieć rutynę, to troszeczkę wprowadzi przewidywalności do twojego życia.
Serio zaczynam się bać mojej córki, zrobiła się płaczka, jak coś jej nie pasuje to lecą awantury , spazmy na podłodze. Staram się sprostać wyzwaniom i zdusić atak jeszcze zanim wystąpi. Nie wiem co jej się narobiło. Miałam teraz odwiedzić rodziców ale rezygnuje,.teściowa najpewniej padnie na zawał jak zobaczy takiego diabła
Pchełka216
no tylko moja cos tam zje ale nie za wiele żeby się najeść i potem wjezdza cyc. U nas na razie śniadanie obiad plus przekaska/i.ale moja tez sama nie zrezygnowala. Znaczy w dzien tak, przestawila sie na stale posilki, piersi nie chciala. Na noc i w nocy pierdyliard razy owszem. Decyzje podjelam ja, stopniowo ograniczalam. W miesiac bylo po sprawie, zero buntu a jej strony.
Teraz chyba juz kolacje wprowadzę i chyba kaszkę na napoju owsianym-nie wiem. A może to ja po prostu chujowo gotuję
nieagatka
moja przechodzila bunt 3 miechy przed 3mi urodzinami, bylo naprawde grubo, awantury z biciem, gryziemniem, pluciem, serio szal jak w amoku. A ona jest mega grzecznym i dobrym dzieckiem wiec nie wiedzialam co sie dzieje. Minelo po jakchs 2 miesiacach.Trzymaj się jakoś. Zobaczysz to wszystko minie, z mężem odnajdziecie drogę do siebie. My żyliśmy sobie 10 lat sami zanim urodził się syn, już chyba kiedyś pisałam, było słodko-pierdzaco i zdechło. Jeśli czujesz że masz dość zostawiaj Kajtusia z mężem, sama uciekaj do pracy w ogrodzie albo chociaż na zakupy do sklepu
Kajtuś powolutku powinien się uspokajać, w sensie mieć rutynę, to troszeczkę wprowadzi przewidywalności do twojego życia.
Serio zaczynam się bać mojej córki, zrobiła się płaczka, jak coś jej nie pasuje to lecą awantury , spazmy na podłodze. Staram się sprostać wyzwaniom i zdusić atak jeszcze zanim wystąpi. Nie wiem co jej się narobiło. Miałam teraz odwiedzić rodziców ale rezygnuje,.teściowa najpewniej padnie na zawał jak zobaczy takiego diabła
Ale u przyjaciolki bunt trwal grubo ponad pol roku, byli o krok od kaftanu bezpieczenstwa, bo mieli awanstury kilka razy dziennie przez te kilka miesiecy plus totalny lockdown wtedy tez wypadl
motylek24
Właśnie nie wiem co się dzieje. Córka grzeczna i ugodowa , a teraz szok.moja przechodzila bunt 3 miechy przed 3mi urodzinami, bylo naprawde grubo, awantury z biciem, gryziemniem, pluciem, serio szal jak w amoku. A ona jest mega grzecznym i dobrym dzieckiem wiec nie wiedzialam co sie dzieje. Minelo po jakchs 2 miesiacach.
Ale u przyjaciolki bunt trwal grubo ponad pol roku, byli o krok od kaftanu bezpieczenstwa, bo mieli awanstury kilka razy dziennie przez te kilka miesiecy plus totalny lockdown wtedy tez wypadl
Pchełka216
no dobra..dzis zjadła śniadanie super wiec może cos z tego będzie a dzis w menu: avocado jajko pomidor i chleb z bieluchem.no tylko moja cos tam zje ale nie za wiele żeby się najeść i potem wjezdza cyc. U nas na razie śniadanie obiad plus przekaska/i.
Teraz chyba juz kolacje wprowadzę i chyba kaszkę na napoju owsianym-nie wiem. A może to ja po prostu chujowo gotuję
nieagatka
minie. Melisa i duuzo cierpliwosciWłaśnie nie wiem co się dzieje. Córka grzeczna i ugodowa , a teraz szok.
I pamietaj zeby gdzies za rok mnie pocieszac, bo cos czuje ze z mlodsza to bedzie dopiero jazda bez trzymanki
nieagatka
no i pieknie u nas na sniadanie mleko do tej pory, dopiero potem sie rozkrecano dobra..dzis zjadła śniadanie super wiec może cos z tego będzie a dzis w menu: avocado jajko pomidor i chleb z bieluchem.
reklama
miętowa25
ale super!! Gratulacje!!Jestem po pierwszych prenatalnych dzieciaki zdrowe jedna dziewczynka, a drugie jeszcze nie wiadomo