reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jprdl moje 4cm rozwarcie jest w dalszym ciągu bez zmian zapisy ktg wczoraj wykazywały jakieś lepsze skurcze niż dzisiaj jeszcze będę miała dwa zapisy dziś jeden i pewnie jutro rano i jak sama się nie rozkręcę to puszczają mnie do domu a po majówce na ktg przyjechać i wtedy mój lekarz prowadzący będzie decydował co dalej bo w końcu wraca z urlopu. Ale bije się też z myślami bo lekarka ta co mi dała skierowanie do szpitala mówiła że jak mnie wypuszcza to mam do niej dzwonić to może pchnie mnie do innego szpitala. Co robić? I jaka pewność że tam mi zrobią coś konkretnego w sensie że wywołaja poród 🤷‍♀️Szanowny Pan Grzegorz już jest na mnie obrażony bo twierdzi że ja sobie lekceważę ale przecież ja się nie wypisuje na własne życzenie tylko chce to zrobić ordynatorka oddziału to co ja mam zrobić łańcuchem się przywiązać? Nie powiem zrobił mi przykrość straszna że tak mówi. Ja też już bym chciała urodzić ale co mam zrobić sama sobie jej nie wyjmę 🤷‍♀️.

reklama
Natalia właśnie te 9 mcy skończyła. Cos tam je ale z cyca jeszcze rezygnacji nie widać. Ale oby było jak prawisz 😀
ale moja tez sama nie zrezygnowala. Znaczy w dzien tak, przestawila sie na stale posilki, piersi nie chciala. Na noc i w nocy pierdyliard razy owszem. Decyzje podjelam ja, stopniowo ograniczalam. W miesiac bylo po sprawie, zero buntu a jej strony.

u nas nie jest mozaika.
Ale mówię mam nadzieje ze nawet jeśli oddaje się do adopcji to nikt nie proponuje ich nawet komuś! Niech sobie na własny koszt mrożą. No nie wyobrażam sobie zeby oferując taki zarodek nie informowali o wykrytym nosicielstwie!

Też uważam że powinno się miec taka opcje do wyboru - zniszczenia.

Nieprzebadane też bym trzymała 20lat.

A co do naszego mrozaka z nosicielstwem zobaczymy co powie genetyk w listopadzie.

Póki co cieszymy się zdrowa ciaza z jedynego zdrowego wg pgd 😍
Po 20 latach zarodek i tak idzie do adopcji. Oczywiście można liczyć na zmiany w prawodawstwie, nie wiemy co się wydarzy za 10 lat.

reklama
Do góry