Jprdl moje 4cm rozwarcie jest w dalszym ciągu bez zmian zapisy ktg wczoraj wykazywały jakieś lepsze skurcze niż dzisiaj jeszcze będę miała dwa zapisy dziś jeden i pewnie jutro rano i jak sama się nie rozkręcę to puszczają mnie do domu a po majówce na ktg przyjechać i wtedy mój lekarz prowadzący będzie decydował co dalej bo w końcu wraca z urlopu. Ale bije się też z myślami bo lekarka ta co mi dała skierowanie do szpitala mówiła że jak mnie wypuszcza to mam do niej dzwonić to może pchnie mnie do innego szpitala. Co robić? I jaka pewność że tam mi zrobią coś konkretnego w sensie że wywołaja poród Szanowny Pan Grzegorz już jest na mnie obrażony bo twierdzi że ja sobie lekceważę ale przecież ja się nie wypisuje na własne życzenie tylko chce to zrobić ordynatorka oddziału to co ja mam zrobić łańcuchem się przywiązać? Nie powiem zrobił mi przykrość straszna że tak mówi. Ja też już bym chciała urodzić ale co mam zrobić sama sobie jej nie wyjmę .
reklama
Laski właśnie wróciłam z ośrodka zdrowia. Moja Malutka przyniosła ze spaceru kleszcza pod brodą na szyjce dobrze że od razu zauważyłam. Byłyśmy na dworze od 14 a o 17 już był wyjęty. Uważajcie na swoje maluchy bo podobno pełno tego dziadostwa
Pchełka216
Fanka BB :)
kuwa czy ja doczekam !!!??? chce odstawić ok. sierpnia/ września ale co ja chce a ba co mi Natalia pozwoli to 2 różne rzeczy no ale chce już kończyć to kp.Kuwa, czy ja tego doczekam?
nieagatka
moze Cie zaskoczy. Ja tez myslalam, ze bedzie walka, a odstawila sie super latwo. Miala wtedy 9 miesiecy.kuwa czy ja doczekam !!!??? chce odstawić ok. sierpnia/ września ale co ja chce a ba co mi Natalia pozwoli to 2 różne rzeczy no ale chce już kończyć to kp.
Pchełka216
Natalia właśnie te 9 mcy skończyła. Cos tam je ale z cyca jeszcze rezygnacji nie widać. Ale oby było jak prawiszmoze Cie zaskoczy. Ja tez myslalam, ze bedzie walka, a odstawila sie super latwo. Miala wtedy 9 miesiecy.
bazylia128
Hehehe Patrz na toTo Natkajeju myslalam ze Basiaone takiw podobne
nieagatka
ale moja tez sama nie zrezygnowala. Znaczy w dzien tak, przestawila sie na stale posilki, piersi nie chciala. Na noc i w nocy pierdyliard razy owszem. Decyzje podjelam ja, stopniowo ograniczalam. W miesiac bylo po sprawie, zero buntu a jej strony.Natalia właśnie te 9 mcy skończyła. Cos tam je ale z cyca jeszcze rezygnacji nie widać. Ale oby było jak prawisz
motylek24
Po 20 latach zarodek i tak idzie do adopcji. Oczywiście można liczyć na zmiany w prawodawstwie, nie wiemy co się wydarzy za 10 lat.u nas nie jest mozaika.
Ale mówię mam nadzieje ze nawet jeśli oddaje się do adopcji to nikt nie proponuje ich nawet komuś! Niech sobie na własny koszt mrożą. No nie wyobrażam sobie zeby oferując taki zarodek nie informowali o wykrytym nosicielstwie!
Też uważam że powinno się miec taka opcje do wyboru - zniszczenia.
Nieprzebadane też bym trzymała 20lat.
A co do naszego mrozaka z nosicielstwem zobaczymy co powie genetyk w listopadzie.
Póki co cieszymy się zdrowa ciaza z jedynego zdrowego wg pgd
reklama
Jaka tam impreza@fredka84 śpisz czy imprezujesz? Sto lat
Uf właśnie kończę dzień. Moja córka przechodzi spóźniony bunt dwulatka ? Dziś masakra, nawet butem we mnie rzuciła
Takie urodziny, że nawet kłótnia z mężem była
U mojej siostry też sajgon z dwulatkiem. Nie można go ogarnąć