Dzięki ale to jutro psiocho .@fredka84 samych wspaniałości
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
Dziewczyny. Pytanie z innej beczki. Co klinika robi z zarodkami po pdg które są nieprawidłowe? Bo transferować nie można, ja dziękuję placic 650 zł za rok mrożenia, skoro i tak nie można skorzystać z tego zarodka.
Bo niebadane wiem że można oddać do adopcji. No ale logiczne że nieprawidłowych się nie oddaje, to co się dzieje z nimi jak ja przestaje placic za depozyt ?
Bo niebadane wiem że można oddać do adopcji. No ale logiczne że nieprawidłowych się nie oddaje, to co się dzieje z nimi jak ja przestaje placic za depozyt ?
bazylia128
I co z tym zrobimy co? Da się wogole w takiej sytuacji coś zrobić? Czy jesteśmy skazane na niedorozwojWitaj w klubie . Ja się buntuje od urodzenia małego
Orchidea33
U nas zzekasz sie takich zarodkow i koszty mrozenia przejmuje klinika. Nie można ich zniszczyć, wiec oni biora to na siebie.Dziewczyny. Pytanie z innej beczki. Co klinika robi z zarodkami po pdg które są nieprawidłowe? Bo transferować nie można, ja dziękuję placic 650 zł za rok mrożenia, skoro i tak nie można skorzystać z tego zarodka.
Artemida90
nasz już ma komplet do czwórek ostatnio ruszyły piątki a myślałam ze będzie chwila spokoju a on do 2 urodzin już będzie mieć 20 zębówno u nas czworki to byla istna masakra. A trojki troche lagodniej, ale pierwsza wychodzi juz 2 miesiace
miętowa25
serio nieprawidlowych nie niszczą? A w jakiej jestes klinice?U nas zzekasz sie takich zarodkow i koszty mrozenia przejmuje klinika. Nie można ich zniszczyć, wiec oni biora to na siebie.
Orchidea33
W gyncentrum. Embriolog mi powiedziala, ze zgodnie z prawem nie moga.serio nieprawidlowych nie niszczą? A w jakiej jestes klinice?
to @Brakujemiwiary mnie wprowadziła w błąd ale dobra byłam pierwsza a nie no w sumie druga bo Ania była pierwsza na kto po in vitroDzięki ale to jutro psiocho .
Przykro mi . Nie ma dla nas nadzieji. . Ja się w sumie powinnam już przyzwyczaić bo całe życie mam lekki niedorozwójI co z tym zrobimy co? Da się wogole w takiej sytuacji coś zrobić? Czy jesteśmy skazane na niedorozwoj
reklama
miętowa25
dobra dzwoniłam do kliniki. Mowia ze to indywidualna sprawa, zależy jakie wady ma zarodek. Jak takie że i tak nie ma szansy ze się rozwiną to niszczą.W gyncentrum. Embriolog mi powiedziala, ze zgodnie z prawem nie moga.
To jak mają mrozić na swój koszt to dla mnie to nawet lepiej