reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜
Dałaś folię w środku? Jak nie to szybko deski zgniją. U mnie tak było bo nie pomyślałam 🥴.. w skrzynkach mniej pielenia będziesz miała i fajnie to wygląda. Ja to bym i być na twoim miejscu, jessssui, ale bym sądziła 🤩. U siebie już nie mam gdzie sadzić 😭

A propos wózków, niedługo będę szukać spacerówki, jakby któraś za chwilę nie potrzebowała swojej to chętnie odkupię 😉

Dałaś folię w środku? Jak nie to szybko deski zgniją. U mnie tak było bo nie pomyślałam 🥴.. w skrzynkach mniej pielenia będziesz miała i fajnie to wygląda. Ja to bym i być na twoim miejscu, jessssui, ale bym sądziła 🤩. U siebie już nie mam gdzie sadzić 😭
Dałam folię. Na dno kartony, korę i patyki.
W tym roku mam około 150 sadzonek pomidorów. Znajomym rozdałam jakieś 2/3 tego co wysiałam 😜 Jestem padnięta haha. Mam zrobione wypełnienie tej rabaty w 1/3, ma gdzieś 2 m na 1.2m. Udaje przed mężem jaka jestem silna i że jeszcze mi się chce 😁 Jutro planuje wysiać sałaty, pietruszkę, cukinię, chyba już wszystko można?
Jak tam Kajtuś.

Ja tam nie ufam takim zestawom.finasowo sie oplaca ale czasami lepiej wydac troche wiecej i byc sppokojnym
haha ale czemu nie ufasz? Wozkowi cybex z fotelikiem cybex? Albo wozkowi nie wiem bebetto czy anex z fotleikiem maxi cosi? Po prostu sprzedaja w zestawie juz z adaptorami i wszytsko kupijesz w jednym miejscu. Mniej zachodu 😉

Dałam folię. Na dno kartony, korę i patyki.
W tym roku mam około 150 sadzonek pomidorów. Znajomym rozdałam jakieś 2/3 tego co wysiałam 😜 Jestem padnięta haha. Mam zrobione wypełnienie tej rabaty w 1/3, ma gdzieś 2 m na 1.2m. Udaje przed mężem jaka jestem silna i że jeszcze mi się chce 😁 Jutro planuje wysiać sałaty, pietruszkę, cukinię, chyba już wszystko można?
Jak tam Kajtuś.
Wow, ale zaszalałas z pomidorami 🤩. Zazdro🤩. Ciekawe jak ci obrodzą 🤔. Ogarniasz warzywa w ogóle? Kiedyś coś tam u siebie sialam, ale mi średnio to wychodziło i dallam sobie spokój. Coś nie mam ręki do warzyw. A teraz to nawet na róże brakuje mi czasu a tak marzę o szklarni lub foliami❤️
Kajtek niby nie placze ale marudzi co chwilę. Nic nie mogę w chacie zrobić. Teraz wróciłam ze spaceru bo już mnie wkurzał że tak stękał. A ja obiad musiałam robić. Nawet w wózku co chwilę jedno oko było otwarte. Aż w końcu zasnął i śpi na dworze a ja kończę zupę i podłogi pomylam w końcu

reklama
Właśnie oglądałam webinar mamafizjoterapoeuta i ona mówiła że jak dziecko do 8 tygodnia się nie uśmiecha do powinna się zapalić pomarańczowa lampka. Mój zaraz będzie miał 8 tygodni i uśmiecha się do sufitu.

Do góry