reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 jprdl ten ogród 🤣🤣🤣 postanowiłam zrobić rabatę na warzywa. Mąż zrobił z desek. Noszę ziemię do tego ustrojstwa, pazury pozdzieralam, sąsiedzi podejrzliwie patrzą, chyba męża wyślę do tej roboty. Jak ja mam ogarnąć cały ogród 😜
Dałaś folię w środku? Jak nie to szybko deski zgniją. U mnie tak było bo nie pomyślałam 🥴.. w skrzynkach mniej pielenia będziesz miała i fajnie to wygląda. Ja to bym i być na twoim miejscu, jessssui, ale bym sądziła 🤩. U siebie już nie mam gdzie sadzić 😭

A propos wózków, niedługo będę szukać spacerówki, jakby któraś za chwilę nie potrzebowała swojej to chętnie odkupię 😉

Dałaś folię w środku? Jak nie to szybko deski zgniją. U mnie tak było bo nie pomyślałam 🥴.. w skrzynkach mniej pielenia będziesz miała i fajnie to wygląda. Ja to bym i być na twoim miejscu, jessssui, ale bym sądziła 🤩. U siebie już nie mam gdzie sadzić 😭
Dałam folię. Na dno kartony, korę i patyki.
W tym roku mam około 150 sadzonek pomidorów. Znajomym rozdałam jakieś 2/3 tego co wysiałam 😜 Jestem padnięta haha. Mam zrobione wypełnienie tej rabaty w 1/3, ma gdzieś 2 m na 1.2m. Udaje przed mężem jaka jestem silna i że jeszcze mi się chce 😁 Jutro planuje wysiać sałaty, pietruszkę, cukinię, chyba już wszystko można?
Jak tam Kajtuś.

Ja tam nie ufam takim zestawom.finasowo sie oplaca ale czasami lepiej wydac troche wiecej i byc sppokojnym
haha ale czemu nie ufasz? Wozkowi cybex z fotelikiem cybex? Albo wozkowi nie wiem bebetto czy anex z fotleikiem maxi cosi? Po prostu sprzedaja w zestawie juz z adaptorami i wszytsko kupijesz w jednym miejscu. Mniej zachodu 😉

Dałam folię. Na dno kartony, korę i patyki.
W tym roku mam około 150 sadzonek pomidorów. Znajomym rozdałam jakieś 2/3 tego co wysiałam 😜 Jestem padnięta haha. Mam zrobione wypełnienie tej rabaty w 1/3, ma gdzieś 2 m na 1.2m. Udaje przed mężem jaka jestem silna i że jeszcze mi się chce 😁 Jutro planuje wysiać sałaty, pietruszkę, cukinię, chyba już wszystko można?
Jak tam Kajtuś.
Wow, ale zaszalałas z pomidorami 🤩. Zazdro🤩. Ciekawe jak ci obrodzą 🤔. Ogarniasz warzywa w ogóle? Kiedyś coś tam u siebie sialam, ale mi średnio to wychodziło i dallam sobie spokój. Coś nie mam ręki do warzyw. A teraz to nawet na róże brakuje mi czasu a tak marzę o szklarni lub foliami❤️
Kajtek niby nie placze ale marudzi co chwilę. Nic nie mogę w chacie zrobić. Teraz wróciłam ze spaceru bo już mnie wkurzał że tak stękał. A ja obiad musiałam robić. Nawet w wózku co chwilę jedno oko było otwarte. Aż w końcu zasnął i śpi na dworze a ja kończę zupę i podłogi pomylam w końcu

reklama
Właśnie oglądałam webinar mamafizjoterapoeuta i ona mówiła że jak dziecko do 8 tygodnia się nie uśmiecha do powinna się zapalić pomarańczowa lampka. Mój zaraz będzie miał 8 tygodni i uśmiecha się do sufitu.

Do góry